Sommar och kroppskomplex... eller?

Heej,

Åh vad lycklig jag känner mig över att det äntligen är sommar, PÅ RIKTIGT!!😍
Ljusa, ljumna kvällar, lever för det!

Idag är jag ledig och det är strålande sol i Grisslehamn, that calls for sola&bada vid klipporna😍 mamma och jag ska snart dit och ta med oss frukost, supermysigt!

Något jag reflekterat över senaste tiden är hur jag mer och mer känner att jag vågar acceptera mig själv och min kropp, ALDRIG har jag gjort det förut, allra helst inte på sommaren såhär. Och wow vad skönt det är!
Imorse postade jag denna bild på mig själv på instagram, med ben och alltihop, vilket jag inte hade gjort för mindre än bara några månader sedan. Åtminstone inte om inte bilden var tagen i rätt vinkel, där jag såg hyfsat lång ut, hyfsat smal ut. Fan vad jobbigt det är att hålla på sådär.. jag är 156cm, jag är kort, mina ben är inte långa och snärta, men det gör inget, jag är den jag är och det är okej!

Jag säger inte att det är lätt att övervinna sina kroppskomplex, herregud jag kämpar fortfarande, och vi är ju så många som gör det.

Men hörni, det vore ju så fantastiskt om vi alla kunde älska oss själva för dom vi är, oavsett längd eller storlek. Kan vi inte försöka lova varandra att bli bättre på det och finnas här och uppmuntra varandra? Om inte för vår egen generation så i alla fall för nästa.

Någon som håller med?!

#kroppspositivism #älskadigsjälv #uppmuntravarandra #spridbarakärlek #jagtrorpåer #ochpåmigsjälv

#älskadinkropp

Gillar

Kommentarer