Reseblogga igen?!

Hej på er (om någon läser detta 😄)

Jag är verkligen SÅ dålig på att skriva här. Jag startade denna blogg för att kunna minnas mina resor inte bara genom bilder, utan även kunna läsa om sånt som man kanske glömmer med tiden.

Jag sitter i detta nu på Arlanda och väntar på flyget till Madrid för att hälsa på Ines och Maria tillsammans med Anna och killarna (Nathan, Tony & Shivan) från Schweiz. Vi alla träffades i LA på CEL, college of english language, och har setts lite nu och då under det gångna året efter USA. Fantastiskt är det. Dom är verkligen mina bästa vänner. Och även om det går 4-5 månader mellan gångerna vi ses så tar vi vid där vi senast slutade. Som att vi aldrig varit ifrån varandra.

Det är så häftigt vilka dörrar som öppnas när man reser, särskilt när man reser själv. Hade jag aldrig tagit modet till och rest till Los Angeles hade jag heller aldrig träffat alla dessa underbara människor, och det faktum att jag inte skulle ha dom i mitt liv nu är otänkbart.

Så nu idag när jag klev in på Arlanda och kände pulsen som bara existerar på flygplatser, ni vet, förväntan blandad med lite nervositet och lite stress, då kände jag verkligen hur fantastiskt jag tycker det är att resa. Det är ju livet. Att få se främmande plaster, uppleva andra kulturer och lära känna nya människor. Wow alltså, det är fan livet!

Så när jag återigen upplevde den där pulsen och rusningen genom kroppen så kände jag att ja, jag måste verkligen börja skriva mer när jag är ute på äventyr! Resandet är ju det jag värdesätter mest av allt just nu och det formar mig och får mig att utvecklas som människa. Och det är ju precis det som är viktigt i livet. Och därför måste jag verkligen, för min egen skull, bli bättre på att dokumentera dessa resor så att jag för alltid kan minnas och återuppleva alla känslor som varje resa bringar.

Nu ska jag precis boarda planet✈️

Bilder från Madrid kommer upp senare💃🏼

Gillar