Onsdag, 160217, 16:30

Sjuk. Värdelöst. Sov till klockan 14, sen gick jag upp, hur segt det än kändes. Behövde mat. Satte mig på en restaurang vid stranden och testade för första gången riktig thailändsk mat. Oj vilken smakupplevelse, jag förstår grejen med varför alla tycker att man ska äta thai i Thailand, underbart. Fried noodles with pork, väldigt smakrikt.

Sen köpte jag mig en kokosnöt, älskar kokosnötsvatten. Särskilt här, på stranden. La mig under en palm med kokosnöten i handen och bara kände livet rusa i mig.

Förkylningen känns nu som bortblåst, bortsett från hostan som letar sig fram ibland. Öronvärken borta. Bara njuter.
Nyss blev jag erbjuden att lägga mig i en hängmatta mellan två palmer med havet som utsikt. Tackade och tog emot, och det är jag glad för. Nu ligger jag här, känner ännu mer hur livet bara rusar i mig. Allt känns så avslappnat, så underbart. Det finns ingenting som stör mig. Det stör mig inte att jag är ligger här helt själv. Det stör mig inte att att klockan snart är kväll och att det då blir mörkt. Det stör mig inte att det fläktar så att sanden blåser i ansiktet. Det stör mig inte att barnen skriker på stranden. Det stör mig inte att mina fötter är smutsiga efter att jag gått barfota längs gatan. Jag bara älskar det, det gör jag verkligen
Ligger här i min hängmatta och bara njuter av att kunna göra vad jag vill, tänka på vad jag vill, kolla på vad jag vill. Jag njuter verkligen. Såhär vill jag alltid leva.

Gillar

Kommentarer