Nytt kapitel

Hej,

Ny vecka, nya möjligheter fick just en ny innerbörd. Imorgon ska jag skriva på papper för att sälja min lägenhet. Ett nytt kapitel i mitt liv börjar nu.

Jag har enda sen jag var i Los Angeles senast varit bestämd på att jag ska tillbaka. Ganska snabbt bestämde jag mig för att jag vill dit och plugga på UCLA, deras största universitet, och bland de främsta universiteten i världen. Men för att kunna åka dit och plugga så insåg jag att jag måste sälja min lägenhet här hemma. Dels för att slippa ha alla utgifter när jag är borta, men också för att kunna använda en del av vinsten till resan.

Bostadsmarknaden har ju rasat en del senaste månaderna, och såklart kom jag på mitt i allt detta att jag skulle sälja min lägenhet. Jag la ut den i januari, hade två visningar. Fick ett bud på 150 000kr under utgångspriset, vilket jag inte accepterade. Förberedde mig på att jag kanske inte skulle få den såld, men hade ändå lite is i magen. Så precis innan jag åkte till Madrid ringde mäklaren och sa att fyra sällskap hört av sig och ville ha en visning på lägenheten.
Så det var bara att börja storstäda mitt i all packning. Stressigt, men samtidigt väldigt roligt eftersom jag kunde nyttja mina kunskaper från kursen jag påbörjade i januari för att bli inredare och homestylist.
Och så idag fick jag besked om att ena spekulanten lagt ett bud på utgångspriset och att hon vill skriva i veckan. Så nu är det dags. Imorgon har jag sålt min lägenhet och det är dags att börja planera inför min USA-resa på allvar. Wow, superläskigt och jättespännande!

Utöver dessa stora planer så har veckan börjat väldigt lugnt med jobb och lite träning. Idag är det ju även fettisdagen, så en semla har jag hunnit äta också. Såå gott!

Nu ska jag ta och sova. Imorgon ska jag försöka ta mig ner till gymmet innan jobbet.

Godnatt!


PS. Vill ni veta mer om mina kommande studier på UCLA och hur jag planerar inför och bokar detta så kommer det i ett inlägg här framöver😃

Gillar

Kommentarer