Måndag, 160314, 06:04

Godmorgon för mig,

Just nu sitter jag på flygplatsen i Phuket och väntar på att få boarda planet till Dubai. En månad har redan gått och det är nu dags att åka hem. Jag kan inte förstå, det har gått så himla fort!! En helt fantastisk resa har det varit, wow vilken upplevelse. Vilka fantastiska människor jag träffat på vägen, jag ångrar ingenting för en sekund, så otroligt tacksam för detta.

De senaste dagarna har jag bara ägnat åt sol och bad och shopping, väldigt skönt!
I torsdags åkte jag på ännu en snorkelutflykt, men bara över dagen. Denna gången var fiskarna lite mer närgångna så man fick fina bilder på dem. De är så Vans vid att människorna matar dem så så fort man la sig i vattnet så stormade de mot en.
Vi hade tre stopp där vi kunde snorkla, men där det var som djupast och säkerligen allra finast fick vi strunta i då vi såg en hel drös med maneter, stora som sjutton, knallrosa. Så ingen fick hoppa i.
Det har varit mycket maneter senaste dagarna, till och med inne vid stranden i patong, jätteläskigt! Igår när jag badade så stod en kille i strandkanten och bad mig gå upp en bit bort då han precis upptäckt en stor manet som tydligen var farlig. Han sa att om man bara brände sig var det inte allt för farligt, men om de fastnade på en kunde man tydligen i värsta fall dö, eller bli blind, så sa han i alla fall. Han var dykare så jag litade på honom.
Han sprang runt i vattnet hela dagen och fångade maneter så fort han hittade dem. Han berättade att de blåa och röda är farligast, och senare när jag badade så lyckades jag då såklart upptäcka en blå jäkel, inte så stor, men tydligen väldigt farlig. Så jag fick visa honom den så att han kunde fånga den. Uscha!
Brände mig även på en häromdagen, gjorde riktigt ont i början, så blev jag ju nojig för om den var farlig eller ej (detta var innan jag träffade manetfångaren) men thailändarna tog hand om mig och smörjde in foten med en massa grejs så det var lugnt sen som tur var!

Jag har åkt mellan Karon och patong denna vecka. Karon är bättre strand och lite lugnare, men patong har bättre shopping, så därför har jag varierat mig lite. Kul att inte vara på samma ställe heller hela tiden!

I fredags träffade jag ett grabbgäng från Sverige, 7 killar. De la sig bredvid mig på stranden och sedan började vi snacka lite, så jag fick som tur var middagssällskap de sista två kvällarna och var även med dom på fest på Bangla Road i lördags. Riktigt kul att umgås med lite folk haha. Supertrevliga var dom!

Annars har det varit en väldigt lugn vecka som sagt, vilket jag behövde.

Nu är det snart dags att gå ombord planet mot Dubai, det ska bli riktigt härligt att få hänga lite där idag🙏🏼

Ha en fin dag hörni❤️

Gillar

Kommentarer