Lördag, 160917, 08:11

Hej på er där hemma,

Förlåt för dålig uppdatering! Det har varit mycket med skolan och att upptäcka allt nytt här.
Jag har träffat 5 vänner, en från Japan, en från Schweiz, och resten från Tyskland, som började skolan samma dag som mig. Vi har blivit ett litet gäng som hittar på massa saker efter skolan. Mestadels har vi promenerat runt överallt för att se oss omkring, men också varit på stranden en del, spelat volleyboll, lagat middag ihop, testat olika restauranger och caféer mm. Superkul att ha några som är nya och som också vill upptäcka allt häftigt som finns här. För oj vad mycket häftiga ställen och saker man kan se och göra här!

Skolan har gått superbra! Jag har en underbar lärare som helst ser att vi pratar hela tiden istället för att sitta tysta och skriva tester och svara på frågor. Allt vi gör gör vi alltså i grupp och högt så att hon kan rätta vårt uttal och vår grammatik när vi säger något tokigt. Det märks verkligen att man blir mycket säkrare på språket när man får prata det hela tiden.
Vi spelar även en hel del spel och leker lekar på lektionerna, vilket är ett väldigt bra inlärningssätt och gör lektionerna mycket roligare!😊
Som jag skrev tidigare så är det även mycket aktiviter som händer efter skolan och på helgerna vilket är jättekul! I torsdags var jag och några andra och red uppe i bergen med utsikt över massa kändishus och över hela Los Angeles. Det var otroligt fint och häftigt!


Idag ska jag bara ta det lugnt vid poolen som vi har här där jag bor och imorgon ska vi till HOLLYWOOD👏🏼

Ha det så bra och ta hand om er!
Kram

Gillar

Kommentarer