Lördag, 160305, 23:35

Hallå,

Så var de två veckorna på projektet över. Riktigt trist faktiskt. Hade så gärna velat stanna kvar där längre. Älskade att umgås med alla härliga människor från världen över och att få ta hand om djuren. Men det känns underbart att jag fick dessa två veckor, det har givit mig så mycket, och jag hoppas att det även givit projektet något, trots att två veckor inte är en lång tid och det är svårt att hinna göra allt för stor skillnad. Jag hade så många idéer på förbättringar, men hann inte med hälften ens, så jag får väl åka tillbaka antar jag ☺️

De sista dagarna jobbade vi på som vanligt. Min sista kväll spenderades med allihopa på stranden vid sjön, sedan fixade vi en lägereld och grillade marshmallows, suupermysigt! Är så tacksam att de ville hänga med mig hela kvällen (vanligtvis gick alla och la sig runt 19-20 då man är sjuuukt trött efter jobbdagen).

Igårkväll åkte jag vidare till Bangkok där jag utforskade Khaosan road, galet var det! Sedan var det raka vägen i säng då klockan ringde tidigt imorse eftersom jag skulle ta mig till flygplatsen för vidare resa till Phuket.

Med tanke på de få sovtimmarna i natt så har jag mest sovit idag. På planet, i bussen, på stranden, väldigt skönt. Det känns att även dessa två veckor på projektet tagit på krafterna, så snart är det läggdags för mig.

Just nu befinner jag mig i Patong på ett (kanske lite väl fint) hotell men ska imorgon vidare till ett annat hotell för att sedan troligen ta mig till Krabi på måndag. 🙏🏼
Nu börjar nästa äventyr helt enkelt!

Ciao!

Gillar

Kommentarer