Lördag, 160227 - tisdag, 160301

Hej på er,

Har inte mycket tid till att skriva, det är fullt upp hela tiden, såå himla roligt! Jag vill verkligen inte åka hem härifrån, känns så himla trist att det bara är tre dagar kvar på projektet.

Lördag:
Jag arbetade hela dagen på rescue, alltså ta hand om aporna, kaninerna och alla olika fåglar. Efter det tog vi alla våra mopeder och åkte till en stad som ligger ca 1 1,5 mil härifrån för att handla frukost och lite godis. Vi alla tycker det är så kul att köra runt på dessa mopeder, vi är som 15 på nytt, så vi hittar alltid anledningar till att åka någonstans.

Söndag:
Min första dag med safari-teamet. På morgonen släpper man ut alla zebror, giraffer och strutsar på "savannen", städar efter dem, eller rättare sagt, mockar skit, massor av det. Sen är det lunch och på eftermiddagen åker vi ut med safaribilen för att mata alla djuren. Riktigt coolt, men samtidigt lite läskigt. Att stå på marken med en massa mat i handen och ca 10 giraffer runt dig samt 2-3 hungriga strutsar är inte bara. Girafferna slänger sig på en, och strutsarna också, och ärligt talat så är jag mer rädd för de sistnämnda, trots att girafferna är 10 gånger så stora som jag. Men det var kul. En hel del coola bilder och filmer fick jag även!
På kvällen åkte några av oss återigen till sjön för att bada, det är så härligt att avsluta dagen så. Och det bästa är att även om du sätter dig på moppen påväg hem med blöta badkläder så finns det ingen risk till att frysa, klockan sju på kvällen är det fortfarande så varmt att vinddraget när du åker värmer, älskar det!

Måndag:
Nya volontärer anlände, äntligen slapp vi vara "de nya" haha.
Jag hade min dag på rescue. På förmiddagen gjorde vi det vanliga, städa, mata, gosa. Sen gick jag och Leanne över till elefanterna för att mata dem med risbollar som vi lagar åt dem.
Efter lunchen fick vi träffa de nya volontärerna, fyra stycken, tre tjejer och en kille, alla från Amerika eller England. Vi visade dem runt lite och lät dem hjälpa till på rescue. Eftersom vi fick så mycket hjälp så kunde jag och Leanne planera inför ett nytt projekt vi dragit igång här. Det gäller några björnar som vi anser inte har det särskilt bra i dagsläget och vi vill så gärna komma med en idé på hur vi kan ändra deras situation. Det var väldigt kul att få göra något annat för en stund.
På kvällen var wi-fi borta på hela anläggningen så vi satt för en gång skull verkligen bara och pratade. Haha det är så hemskt, men vi insåg hur trevligt det var, så vi bestämde att vi alla skulle strunta i telefonerna dagen efter också.

Tisdag:
Idag har jag arbetat hos Cubs, alltså de små lejonen, tigrarna och leoparderna. Mysigt men ganska utmattande. De bits och de hoppar och de leker hela tiden, man är helt slut efter en dag där! Det bästa är när vi får mata dem med nappflaskan, då är de sååå himla lugna, och när de ätit klart är de så trötta att de somnar i ens knä eller bara vill gosa. Bästa tiden på dagen!
På kvällen har vi ätit middag och spelar kort några stycken av oss, så himla trevligt! Älskar att umgås med folk från olika kulturer med olika språk.
Oj vad vi skrattat idag åt alla konstiga ord och saker man har för sig som man faktiskt inte tänker på själv. Och vad svårt det var att spela kort när vi hade folk från tre olika delar av världen som sa tre olika saker till knäkt, dam och kung.
Jag var även iväg en sväng på en engelskalektion för barn här i byn, något volontärerna gör två gånger i veckan här. Det var en rolig upplevelse, de var så duktiga trots att de var så små. Det är barn som själva väljer att lära sig engelska några dagar i veckan, så de var troligen engagemanget att tacka för deras gods kunskaper.
Imorgon är det dags för en tur till stan som de låter oss göra varje onsdag där vi kan äta middag tillsammans var vi vill, ta massage, shoppa eller bara dricka drinkar och festa. Bussen går tillbaka klockan 23 så det är ingen lång kväll, men det är kul att få komma iväg lite!

Nu ska jag försöka sova medan jag hör lejonen ryta utanför. Älskar detta!!

Kraaam❤️

Gillar