Inredning, blommor och nya vanor

Hej på er,

Veckorna bara går. Jag kan inte förstå att vi snart är inne på mars månad... galet! Men underbart att det äntligen blir lite ljusare, både på kvällarna men även tidigare på morgnarna.

Denna vecka har jag ägnat åt en hel del planering av min kommande USA-resa. Det är mycket pappersjobb som ska fixas, allra helst när man ska plugga i USA. Så jag har varit på banken för att hämta ut bankbrev för att skicka till skolan bland annat. Jag har även påbörjat två personliga brev, ett på engelska och ett på svenska. Så som sagt, mycket fokus på det denna vecka då jag har en deadline på en hel del pappersarbete nästa onsdag.

Utöver det har jag jobbat och tränat.

Jag hörde igår på radion att det tar 66 gånger av något för att skapa en vana, så jag bestämde mig för att jag ska ta en 30 minuters promenad varje dag i 66 dagar, och förhoppningsvis blir detta en vana efter det, haha! Jag tycker det är så härligt att börja dagen med en promenad, så jag kände att det var den bästa vanan jag kan införa som gynnar mitt välmående. Imorse var vädret sååå underbart, så jag tog en promenad innan jag begav mig mot Spånga för ytterligare en helgträff med Inredningsakademin och fortsättning på min utbildning.
Titta bilderna jag tog, en helt klart harmonisk promenad.

Klockan 10 imorse började kursen i Spånga.
En fullspäckad dag med info, besök i en lägenhet för att planera en homestaging (inredning av tom lägenhet inför försäljning), redovisning av de homestylingar vi gjort som hemuppgift, och sist men inte minst, floristkurs. Så kul!!!
Jag har med tiden insett hur viktigt det är med blommor och grönt i inredningen, det gör ju så mycket med känslan och harmonin i rummet, och då denna utbildning inkluderade bland annat en floristkurs så var valet självklart att gå denna via just Inredningsakademin.
Inredningsakademin är ett företag som erbjuder homestyling och inredningstjänster samt utbildar inom dessa områden. Lärarna är kompetenta och supertrevliga och upplägget på kursen är strategiskt och bra! Så jag kan varmt rekommendera dem!
Under floristkursen fick vi i alla fall lära oss mycket om blommor och växter, hur man tar hand om var och en av dem på bästa sätt, vilka växter som är moderna att inreda med nu, och sedan avslutade vi med en kurs i att binda ett blomsterarrangemang. SÅ KUL! Och då många blomarrangemang just nu har en lite mer gammaldags känsla med mycket skogstema så var det självklart en sån bukett vi skulle binda idag.

Men nu är det slut skrivet. Jag är väldigt trött efter denna dag med mycket intryck, så jag avslutar inlägget med lite bilder från floristkursen.

Godnatt på er alla fina!❤

Gillar

Kommentarer