I'm here

Hej allihopa,

Jag är här, i min favoritstad, och jag ÄLSKAR det!

Jag kom hit för 3 veckor sedan, tiden har gått så snabbt samtidigt som det känns som att jag varit här hur länge som helst. Det var verkligen som att komma hem när jag kom hit igen!

Jag bodde mina tre första nätter hos en vän jag lärde känna förra gången jag var här. Efter det flyttade jag in i vår nya lägenhet i Venice. Den ligger i ett stort komplex med pool och gym vilket är så lyxigt!
Jag delar lägenheten med 2 andra svenska tjejer, och snart kommer även John hit och bor med oss❤

Jag har ärligt talat inte gjort så mycket som jag trodde att jag skulle, det har varit så skönt att bara få slappna av lite efter en sommar full av jobb. Men då det är otroligt många svenskar som bor här där jag bor har jag fått många nya vänner på kort tid, och vi alla har tillsammans hunnit med volleybollspel på stranden, shopping och middagar ute, poolhäng, grillning, ett gäng svängar till Ikea, griffith observatory, bio, och ja nu inser jag precis att jag visst hunnit med en del! Meeen, det finns så mycket kvar att göra här och jag ser så mycket fram emot det!

Imorgon börjar skolan. Ska faktiskt bli så roligt! Kul att se vad det innebär faktiskt även roligt att plugga, lära sig nya saker! Mår så bra av det!

Här kommer lite bilder från mina senaste 3 veckor här!

Puss å kram!

Gillar

Kommentarer