Hasta luego, Madrid

Så var jag hemma igen efter en fantastisk helg i Madrid.

Det var otroligt kul att få träffa alla igen. Som sagt så blir det inte att vi ses så ofta eftersom vi bor så långt ifrån varandra och det är svårt att få ihop en helg då alla kan ses. Men när vi väl lyckas få ihop en träff så blir det riktig kvalitetstid.

Helgen fortsatte i alla fall med middag på La Pescaderia, en fantastisk restaurang om man gillar tapas! Som jag tidigare nämnde så ser livet lite annorlunda ut i Spanien vad gäller arbetstider och därav även mattiderna. Så middagen på La Pescaderia var klar vid 01:30, och då var det dags att dra vidare till klubb Daily och därifrån var vi inte hemma förrän 05:30.

Lördagen gick åt till att sova, äta, turista, siesta och umgås. Och lite shopping också. Sen var det återigen dags för party hemma hos Ines och Maria, utgång på en klubb i närheten och sen var det dags för mig att packa och bege mig till flygplatsen. Planet gick 09:00, så för mig blev det inge sova den natten inte.

När jag äntligen var hemma igen så blev det bara sova, sova, sova. Natten till idag sov jag 13(!!!) timmar. Välbehövligt kan jag lova.

Men oavsett om det varit lite sömn denna resa så är jag evigt tacksam för att jag har dom vänner jag har och att jag får chansen att resa till andra delar av världen och faktiskt uppleva mycket som man som turist aldrig skulle gjort. Det är fantastiskt!

Här kommer lite bilder från helgen. Tyvärr mestadels bilder på byggnader, men Madrid var en så otroligt fin stad med fantastiska små gator och vackra byggnader, så jag kunde inte låta bli att fota det!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer