Energy boost Sunday

Good evening friends,

Denna dag har varit sååå skön. Sov 13(!!) timmar i natt, så välbehövligt.
Vaknade vid 11:30 och låg kvar i sängen och drog mig fram till 12:00. Älskar lediga dagar när man bara kan ligga kvar och dega i sängen HUR länge man vill, riktigt drömmigt!
Efter det klädde jag på mig träningskläder för att ta en långprommis (försöker ju fortfarande hålla min nya vana att gå minst 40 min/dag) men så precis innan jag skulle gå slogs jag av tanken "tänk att komma hem till ett nystädat hem efter en prommis". Så så fick det bli. Det blev en storstädning så det tog lite tid, men det var så himla skönt att få komma hem efter det!

Jag hann precis dricka en smoothie innan min lillebror ringde och frågade om jag inte skulle med och kolla på skor då både han och jag var i stort behov av nya löparskor, så 1 timme senare kom jag hem med 3 par nya skor 🙈 det blev ett par löparskor, ett par jobbskor och ett par gymskor, alla på rea.

På kvällen här har jag ägnat flera timmar åt att leta lägenhet till hösten i Los Angeles. Men det är sjukt svårt att kunna avgöra vad som är bra eller inte med tanke på att man skulle vilja se lägenheten i verkligheten och undersöka området lite så att det känns tryggt och bra. Så om det är någon som läser detta som själv pluggar/pluggat i LA och har tips på var man kan bo tryggt och prisvärt eller möjligen har tips på en bra sida att leta lägenheter på, hit me with them!

Handlade en massa frukt idag då jag fått en grej för smoothies, älskar att mixa med frukter och testa nya smaker. Idag blev det en mango och passionsfruktssmothie, en mix mellan dessa två frukter, samt lite äpple, ananas, banan och apelsin, supergod!

Köpte dessa att ha som jobbskor. De har en sula med memory foam så de är perfekta när man går mycket på dagarna, de är lite bekvämare för fötterna tack vare denna sula.

Godnatt kompisar❤

Gillar