Ta mig tillbaka...

Snälla ta mig TILLBAKA !!!! I nuläget har jag så mycket i skolan, varje dag är det något nytt. Jag går ju sista året på grundskolan så det är viktigt att behålla och höja sina betyg för att komma in på de gymnasium man vill gå på, vilket för mig resulterar i en massa prestationsångest och stress. Väldigt jobbigt och ganska frustrerande, speciellt eftersom jag har svårt att bestämma när en uppgift är klar. Jag kan sitta och bearbeta och fixa detaljer i uppgifter hur länge som helst utan att bli nöjd what so ever. En väldigt irriterande egenskap jag har. Allt måste vara perfekt.
Idag betade vi lyckligtvis av våra muntliga nationella prov (svenska, engelska, matte). Svenskan och matten gick okej för mig, medan engelskan- enligt mig- gick asbra ! Är otroligt nöjd över hur mycket jag utvecklats inom engelskan de sista två terminerna. Jag har gått från att prata ostabil, väldigt svensk engelska om ni förstår vad jag menar, till att prata betydligt mer flytande och sammanhängande. Det är kul, tycker jag !

Jag är dessvärre väldigt skoltrött nu och längtar till jullovet- vem gör inte det haha? Det ska verkligen bli skönt att koppla av och bara ta det lugnt i några veckor. Det gillar jag med jullovet, att man kan skita helt i skolan- terminsbetyget är satt och det är en ny termin, vilket innebär nya betyg baserade på de gamla. Nu måste alla vi skoltrötta bara hålla ut några veckor till ! Kämpa !
Kram alla fina och god natt❤️

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Så härliga bilder!
nouw.com/elinm
Louisestorck
Louisestorck,