Det hele er ret presset for tiden, der er en masse ting der skal passes og ordnes.
Derfor har jeg været inaktiv det sidste stykke tid, MEN nu er det slut, og jeg vil vil være mere aktiv herinde.


Re-eksamen og EUX

I et tidligere indlæg har jeg fortalt jer at jeg er dumpet en USF ( uddannelses specifikke fag) Og jeg har nu fået en ny dato og tid, jeg skal op den 29/9 - og jeg er meget nervøs, men alligevel er jeg spændt på, hvad der kommer til at ske. Da jeg er startet på EUX, og er igang med et nyt skoleår, har jeg svært ved at være med i timerne da jeg ikke ved om jeg er købt eller solgt. Jeg ved ikke om jeg kan komme videre før efter den 29. Det hele har også været meget presset siden den første uge jeg startede.
Sidste år blev jeg udvalgt sammen med 2 andre fra min klasse til Skills, det var super fedt, Der var en dag om ugen hvor vi skulle til "prøver" omkring hvem de sidste 4 var, jeg kunne godt mærke at det var svært det hele, puha, det hele var noget værre l**t! Da jeg syntes det hele var presset og jeg blev stresset! Jeg er desværre bare ikke gået videre til danmarksmesterskabet, selvom jeg virklig godt kunne tænke mig det, selvom jeg ville komme ud på dybt vand, og kaste mig selv ud over en kæmpe grænse.

Hvis jeg nu desværre og uheldigvis ikke skulle bestå, ved jeg allerede hvad jeg skal.
Jeg skal læse videre til advokatsekretær og kan allerede starte måneden efter!
Jeg håber og krydser fingre for jeg klare den!

Jeres indflydelse
xoxo Louise ❤️

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!

I dette indlæg vil jeg fortælle jer hvad der sker den kommende uge!
Jeg har aldrig lavet sådan et indlæg før, men håber i tager godt i mod det!


XOXO Louise Shiela

Mandag d. 24/7 

En nye uge er startet, og jeg har ferie fra min arbejde og den anden sidste uge inden skole starter er skudt i gang!
Mandag regner jeg ikke med der sker det helt store, vi skal nok bare hygge herhjemme og slappe af, og få styr på de sidste ting inden det går i gang med et brag!
Jeg glæder mig meget til denne fødselsdag, for jeg fylder 20 og min kæreste er fyldt 21!

Tirdag d. 25/7

STORE RENGØRINGSDAG!
Ja nu skal jeg sku i gang, med det rengøring, selvom jeg nok ikke har lyst, men det bliver jeg nød til! for imorgen, går det sidste igang inden fødselsdagen på lørdag! hvis jeg ikke får det gjort i dag, så bliver jeg nok meget stresset inden det bliver lørdag og ligger på langs. men skal nok nå det.

Onsdag d. 26/7

I dag skal svigerfar og jeg hente det ene af de telte vi har lånt, vi skal hente det i køge(der er lidt langt herfra men det er ligegyldigt svigerfar og jeg skal nok få en god tur) Det er et telt med plads op til 50 mennesker, og vi bliver omkring de 40! så det passer jo fint! Når vi kommer hjem regner jeg med jeg skal igang med at finde tøj frem til Lørdag, og lige få det sidste på plads!

Torsdag d 27/7

Idag skal vi hente stole og bordene, de skal hentes lidt efter klokken 9, der skal vi nok køre et par gange, ellers får vi ikke det hele med hjem igen. Om aftenen kommer 4 af Sørens venner fra jylland, og de skal være her helt indtil søndag, Søren har ikke se dem i meget lang tid, så han glæder sig til at se nogen andre end os :D

Fredag d. 28/7

WUP WUP WUP!
Idag er det Louises fødselsdag HURRA HURRA HURRA!
Ja jeg fylder 20 i dag puha også begynder voksenlivet endnu mere! I dag skal vi hente maden til fødselsdagen og jeg bliver helt sulten af at tænke på det, jeg savler næsten allerede! drengene skal sætte teltene op i dag, mens jeg bare tuller rundt i køkkenet og bager og ordner inde i teltene sammen med svigermor!

Lørdag d. 29/7

I dag er det fest dag, gæsterne skulle gerne komme klokken 16! Jeg farer nok rundt, og skal have styr på det HELE som mad, og drikkelse. bestik, tallerkener osv. jeg bliver stresset af at tænke på det, men det skal nok gå, Søren plejer at være meget god til at være med. og sige stop når jeg bliver for presset i nogen situationer! Men jeg har ikke planlagt noget vildt til fødselsdagen, andet end vi skal hygge os med familie og venner.

Maden kommer til at bestå af:
3 stk. svinekamfiet på ca 4,5kg. med ølkam, whiskey og BBQ marinade.
10 kg. flødekartofler og 5 kg. kartoffelsalat
3x store bakker pasta salat, hor en af dem er med pesto
3x store bakker grønne salat med hjemmelavet dressing
15 store flutes!

Søndag d. 30/7

Søndag, jeg er nok godt træt og har nok også tømmermænd! men vi skal have ryddet op i dag, teltene lader vi nok stå, til imorgen, da vi først skal aflevere dem den 1/8! denne dag skal bare overståes, jeg er glad for jeg ikke skal op og på arbejde i morgen, som min kære mand skal. jeg er nok træt mange dage endnu!

Likes

Comments

I denne katelgori får i billeder af alle de negle jeg laver! ::)

- jeg er ikke udannet eller har kurser, dette er bare en hoppy indtil videre!
Håber at i kan lide at følge med


XOXO Louise Shiela

Likes

Comments

Der er sket sååå mange ting, siden sidst!

Hey!
Jeg er super ked af eg ikke har haft holdt jer opdateret i så lang tid, men der har været ske sket så mange ting, og der kommer til at ske mange ting. Jeg har lige nu sommerferie fra skolen, og skal starte på EUX her den 7 august. men men men. det er ikke sikkert jeg kommer til at gennemføre det..

Jeg dumpede den allersidste eksamen som, man SKAL bestå for at komme videre. - Puha jeg var helt ude af den, jeg har ALDRIG dumpet et skolefag før! - men det er bare op på hesten igen! Jeg skal nok klare det.

Jeg er også startet på mit "nye" arbejde på shell. jeg elsker det! jeg syntes det er fedt, og jeg glæder mig såååå meget til jeg skal på arbejde hvergang! Vi har de sødeste kunder, de bedste kollegaer og chefer! Jeg er simpelthen så glad for det!

Søren er fydt 21, og jeg fylder 20 her den 28 - og glæder jeg mig?? JA men alligevel ikke! jeg ved ikke hvorfor jeg glæder mig men jeg har altid glædet mig til min fødselsdage, men det der trækker ned er at det så snart er 2 år siden verdens bedste mor gik bort, og jeg savner hende jo hver evig eneste dag, men jeg kan skam heller ikke blive ved men at lade det trække mig ned. Søren og jeg har planlagt en fødselsdag for venner og familie, jeg har aldrig holdt så stor en fødselsdag før! det hele er planlagt og nu venter vi bare til dagene.

Søren og jeg har haft årsdag. Allerede tænker jeg! Det var som om vi fandt sammen igår! Jeg er stadig lige så ny forelsket som i starten!

Og min hoppy(gelenegle) er stadig godt igang :D jeg hygger mig rigtig meget med det her i ferien, og håber inderligt jeg snart kan få et kursus, men nu er alle pengene jo brugt på fødselsdag.

Lover jer alt hvad jeg kan at jeg nok skal opdatere jer noget mere!

xoxo Louise ❤️

Likes

Comments

Hey bloggen!
Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal starte det her, jeg er stadig ligeså rørt over det som da det skete.
Min svigermor, kæreste og jeg var til en begivenhed der hed "kontakt med de afdøde" i Torsdags.
Jeg har altid vidst at der er noget mellem himmel og jord, men havde faktisk aldrig troede jeg skulle opleve det så tæt på mig som jeg gjorde.
Søren var taget med for at være der som støtte for mig. (men han blev hurtigt overrasket)
Efter der havde været et par andre afdøde, som min svigermor kendte, sagde clairvoyanten at der var en kvinde sidst i 40'erne, allerede der fik jeg det rigtig varmt og mine håndflader blev helt fugtige. jeg sagde ikke noget omkring jeg troede det var min mor, men jeg sagde at hun godt måtte fortælle videre omkring kvinden.
Efter flere ting hun sagde omkring hende, blev jeg mere og mere bevist om at det var min mor!
clairvoyanten fortælle mig at min mor sagde rigtig mange gange undskyld, og det var alt for tidligt hun kom væk herfra. jeg blev mere og mere rørt, og clairvoyanten spurgte mig fra min mor om den halskede jeg havde fået hende om jeg stadig havde den. og ja det har jeg. hun fortalte også at den brune kommode som min mor havde i nederste skuffe, lå nogen forsikringspirpar, som jeg lige skulle set at få kigget igennem. (hvordan skal hun kunne vide det? - det kan hun jo ikke lige google sig til) Men clairvoyanten spurgte om jeg ville have et kram fra min mor og jeg sagde "ja". først blev jeg helt varmt på brystkassen, og lidt efter tung i mine skuldre. Det var crazy! Jeg brød sammen, og kunne ikke klare det mere.

Da jeg kom ind igen, spurgte jeg clairvoyanten om jeg måtte spørge min mor om hun vidste hun døde dagen før. hvorefter hun svarede ja, jeg spurgte så hvad hun døde af, hvor jeg fik at vide det var en blodprop! (jeg vidste det- der var bare ingen der gad høre på mig)

Er der andre der har været til sådan noget og vil fortælle deres historie?

Det er ikke sidste gang jeg tager til sådan noget!

XOXO Louise Shiela

Likes

Comments

Jeg havde slet ikke set den komme! - Det er hvad der sker når jeg er væk i 3 dage fra ham, så det får han altså ikke lov til igen det er helt sikkert!Hey Bloggen. det er længe siden jeg har opdateret jer, men nu skal jeg igang igen!

De sidste par uger har jeg haft påske ferie og jeg har været i praktik i bladkompagniet inde i rødovre, og det var så fed en oplevelse, alle de magasiner 😍 Det var en drøm, at se alle dem både rigtig mange danske men også mange udlanske som InStyle, Vogue, Glamour og Cosmopolitan! Men det er jo slet ikke det jeg vil fortælle jer!

Da jeg kom hjem fredag, hvor søren havde hentet mig i Haslev, hos min familie, kalder min svigerfar, som han vil fortælle mig noget, og da jeg så sidder og venter på han vil fortælle mig, hvad han nu vil sige, kan jeg se søren kommer gående og går på knæ for mig! 😱 Hvor han så tager ringene frem og spørger "vil du være min forevigt?" Hvor jeg begynder at få tåre i øjnene, og siger "ja"❤

Jeg havde slet ikke set den komme! - Det er hvad der sker når jeg er væk i 3 dage fra ham, så det får han altså ikke lov til igen det er helt sikkert! - men nu kan kalde os forlovet og jeg kan ikke være mere lykkelig!
Vi for ringene hjem i starten af næste uge, og jeg glæder mig rigtig meget til de kommer hjem

xoxo Louise

Likes

Comments

Hej Darlings <3

JA!!! jeg har fået nyt job, jeg har fået job på shell, jeg har den sidste måned gerne ville finde et nyt job, da min krop ikke længere kan holde ti at arbejde hver lørdag nat.

Som i nok kan læse på overskriften har søren og jeg været en weekend i Sverige, det var en utrolig lækker tur og den har været undervejs længe.

Søren har en rigtig god vent som bor i Sverige oppe i Hanaskogs, som ligger knapt 2 en halv time, fra Slagelse af. Søren og jeg havde længe snakket om vi skulle op og besøge ham,og hans kæreste som også er på weekend deroppe. Da jeg så kunne få fri fra mit nuværende arbejde, var det på tide vi kom derop, Søren hentede mig efter skole, hvor vi skulle ud til et vennepar og afsted, mod Sverige, vi tog et stop på RO's Torv, hvor vi kunne handle ind, hvor vi efter kørte mod Sverige, Det føltes ikke som en særlig lang tur derop, hvad jeg ellers syntes det vil gøre (i jeg hader at køre langt), vi var oppe i HanasKogs omkring halv 8, Jeg var ikke træt eller noget, jeg havde glædet mig til at komme derop. Fredag aften da vi havde fået noget og spise, snakkede vi lidt og hyggede os, hvor vi efter kørte ud og så Alle de hektar han arbejder på. Efter vi havde set det hele kørte vi tilbage til huset og drak nogen øl, hvor vi kom til at snakke om hvornår vi skulle hjem af igen, og det var i starten Lørdag, men søren og jeg blev hurtige enige om vi blev til søndag, og kørte med sørens kammerats kæreste hjem.


Lørdag: havde vi bare en slap af dag, vores hvor vi var ude og lufte hundene og nyde det gode vejr, der var ikke vind, men sol, det var skøøønt! Ved 4 tiden kørte vores vennepar hjem, til Danmark igen, da den oprigtige plan var søren og jeg skulle havde været kørt med hjem om lørdagen, men søren og jeg ville ikke hjem, vi ville blive der og nyde at komme væk fra hverdagen, og de normale omgivelser.

Søndag slappede vi igen af, så paradise og tog dagen som den kom. Hele weekenden gik bare så stærkt, jeg vil gerne havde været deroppe en uge mere, jeg slog hovedet helt fra og det havde jeg også brug for, vi kørte deroppe fra omkring halv 5 hvor søren og jeg landene hjemme i indkørslen omkring klokken 7, halv 8, hvor jeg efter lagde mig op i sengen og faldt i søvn med tøj på, selvom det meget sjældent sker, jeg tror jeg har været så træt fordi og har været væk fra det jeg er van til.XOXO Louise

Likes

Comments

Alkohol har været en stor del af min barndom og opvækst

Så her er et par ting som det har gjort ved mig.


1. Konfliktsky
Jeg er suuuuuper konfliktsky, jeg kan ikke finde ud af at diskuterer, og jeg har rigtig svært ved at være i nærheden af nogle der diskutere, min krop fryser og jeg taber alle mine tanker omkring mig, for jeg kommer i tanke om min barndom hvor folk diskuterede rundt omkring mig, og når min far og jeg skulle have en diskussion, frøs jeg også, hvor jeg blev ked af det og lukkede mig inde på værelset,

2. Tager ting personligt, den ene dag - men ikke den anden dag
Med en opvækst med alkohol, begyndte jeg at tage ting meget personligt, selvom det var mine nære venner og de sagde det i sjov, tog jeg det meget personligt, selvom dagen før kunne vi gå og joke med sådan nogen ting, da vi vidste at det ikke var personlig ment.

3. Havde ikke lyst til at være hjemme
Jeg havde det meget svært ved at være hjemme, jeg var næsten altid ude da jeg aldrig rigtig vidste hvad jeg kom hjem til. Jeg var rigtig meget hos mine veninder fra skolen, da jeg ikke havde lyst til at have dem med hjem og sove hos mig, ud af 7 dage var jeg måske hjemme af de 2, jeg boede nærmest hos mine veninder, jeg snakkede med deres forældre om det da de godt kunne mærke jeg havde det svært derhjemme.

4. Svært ved at passe skolen
Jeg begyndte at have rigtig svært ved at passe skolen, da jeg "ondt" i maven over at skulle i skole. Alle fra min klasse vidste godt hvordan det stod til derhjemme, så jeg var bange for de ting de andre sagde omkring mig, min familie og hvad de kunne finde på at sige til mig. I den periode jeg ikke ville passe min skole, var også i den periode hvor jeg blev mobbet pga. at der var alkohol i hjemmet.

5. Bange for fremtiden
Jeg er altid bange for fremtiden, for jeg ved hvad et dagligt alkohol kan gøre ved en. for som jeg har skrevet i et andet indlæg omkring min mors død , var jo også pga. alkoholen, så man ved ikke for længe man har dem man elsker i nærheden. Jeg er stadig den dag i dag bange for hvad der sker i fremtiden, pga. der er alkohol i min familie.


Jeg håber at i kunne lide dette indlæg, jeg ved jeg ikke er den eneste i Danmark der har det på samme måde som jeg havde det dengang. I skal alle være velkommen til at spørge ind og kommentere, så skal jeg nok svar jeg.

XOXO Louise Shiela Larsen
Likes

Comments

Den. 14/2 er kærlighedens dag. Hvorfor er det man år så meget op i lige den dag?
Jeg blev så overrasket over, hvordan folk var på facebook: "Er jeg den eneste der er ensom på Valentin?" "hvem vil være min date" og så er der dem der skal vide til alle hvad de har fået "Se hvor dejlig min kæreste er, han er kommet med blomster" "Min dejlige kæreste har givet mig blomster, chokolade og gaver" Hvorfor skal vi alle se det, det værste er grupperne på facebook hvor alle søgte medlidenhed, eller ville vise de havde fået en Iphone 7 af deres kæreste.

Jeg er glad for at min kæreste og jeg bare lå i sengen og så film og serie og bare nød dagen, ingen af os gider at gå op i én dag, jeg elsker ham hverdag, og viser ham det hverdag.
Det er ikke fordi at jeg vil brokke mig over at alle viser det på facebook, eller at jeg ikke gider se på at i er "ensomme" men den dag den er bare så opreklameret, og den burde bare slettes.. sorry to say. Alle reklamere bare med det, TV, Fitness centre, Radio'en, og det fysiske butikker, men det er bare over alt!

Undskyld dette sure overstød, men forstår bare ikke hvorfor folk går så meget op i det <3

Likes

Comments

Min blog er gået lidt i tørke men det vil jeg NU ændre på. Jeg har lagt lidt planer for 2017 som jeg vil dele med jer.

  • Jeg vil stoppe med at ryge - ja nem beslutning, men svær at gennemføre. - jeg har prøvet og stoppe et par gange men det er som om min krop vil have mig til det alligevel, jeg er så dårligt til at holde ting ¨når det omhandler mig. Men jeg vil være stoppet med at ryge inden 2017 er overe, når jeg stopper vil jeg putte de penge ind som jeg ville have brugt på en opsparing, så jeg kan komme ud og rejse med min kæreste
  • Dyrke mere motion og, leve sundere. - ja men mange spørger mig hvorfor, der er mange der siger jeg ser sund ud, men hvis i ved hvad jeg putter i min krop er det ren gift, sodavand, chips, slik, popcorn, mad fra kantinen på skolen, MC D, kebab.
  • Jeg vil blogge på youtube, Jeg er virkelig begyndt og se meget youtube med forskellige bloggere her på det seneste, det har givet mig blod på tanden, så jeg er begyndt at skrive noter ned om hvad det skal være omkring, og idéer :D
  • Jeg vil bive bedre til at dele mit liv og de forskellige ting med jer.
  • Jeg vil tage kursus i at lave gele negle, og lave det på andre
  • Jeg vil blive bedre til at holde kontakten med folk omkring mig <3

    Jeg håber at i kunne lide dette indlæg, skriv gerne og fortæl mig hvad i har af planer i 2017! <3
    -og i må gerne skrive hvilke i idéer i har til hvis jeg starter en youtube kanal


Husk at følge mig på insta: frk_shielalarsen og snap: louiseshiela

Likes

Comments