Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag fick jag se nått som gör mig så jäkla rädd för dagens samhälle. Denna stressen som alla känner idag.
Jag fick se en stressad taxibil som var 15 CENTIMETER från att köra på en barnvagn.

Jag hade stannat vid ett övergångsställe för att en pappa med sin barnvagn ska passera. I minst 60 km/h så kör en taxi bil om mig när jag står stilla. Han verkade inte fatta att det var ett övergångsställe där eller trög nog att inte tänka varför jag stod stilla med bilen vid ett övergångsställe mitt i stan där det går mycket folk.
När han kört förbi så står pappan i chock jag och min mamma helt förstelnade i bilen och tankarna börjar komma om vad som hade hänt om hade kört på barnvagnen.
Han var STRESSAD så stressad så han sätter andras liv i fara. Han måste komma fram så snabbt... inte en sekund kan han vänta.

Inte nog med det...efter övergångsstället så kommer det rödljus och dom var så röda som de går ,så långt kom han fan inte.
Vi kör upp jämte han, tuttar och kollar på han och gör tecken som att ”är du helt dum i huvudet”. Hans svar var att rycka på axlarna.
De va allt vi fick.
Jag vill inte tänka på vad som kunde hänt med barnet....
Alla måste köra med sunt förnuft och med respekt. Att hela tiden tänka att man ska snabbt fram, snabbare än vad man klarar. Hela tiden. Varje dag. Varje sekund räknas. Kommer jag fram lite snabbare så kommer jag må bättre. Men alla andra då. Speciellt i trafiken, tänkte du på alla andra när du körde ut i rondellen stressat. Dom tänker ” om jag kör ut i rondellen NU då kommer jag fram lite snabbare, dock får bilarna bromsa lite men jag kommer ju fram snabbare”. Hela tiden JAG JAG JAG
Trafiken är inget att leka med. Jag är så tacksam att alla gick därifrån oskadda, men de kunde också slutat fruktansvärt.

(Vi tog inte numret på taxibilen vilket vi ångrar, men det var en svart taxi bil som kör i Jönköping och allt detta hände vid lasarettsparken på Klostergatan)

Likes

Comments

följ gärna mig på instagram<33

Uppdaterar mer där och taggar alla ställen vi är på osv så där kan ni får lite mer tips på ställen i london och om ja inte skrivit namnet så ära bara att fråga!

Likes

Comments

senaste bilderna

Likes

Comments

hej på er!

jag gjorde som är enligt mig sjukt igår. jag är inte en spontan köpare när det kommer till dyrare saker. MEN jag köpte en kenzo tröja igår och enligt mig var den dyr! 95 pund för en tröja är mycket men känner att det är helt klart värt det. Jag har alltid gillat kenzo men har helt ärligt alltid varit för snål men igår slog jag till helt spontant, heja mig!!

Likes

Comments

Nouw Magazine