Jag hade en väldigt bra nyårsafton. På dagen så tog jag först ut hästarna och fixade stallet samt släppte Bebis i paddocken, sen på dagen var jag med familjen, vi åt ost&skinkpaj och hade det väldigt trevligt! Senare på kvällen så var jag med några vänner :)
Igår så låg jag i sängen till typ 14 haha, då gick jag till hästarna och gav dom lunch sen på eftermiddagen så kom en vän till mig, och vi åkte in till Mellerud för att äta pizza för hon fyller år på tisdag så det var lite firande av henne! :)
Idag så åkte jag först med en vän till Mellerud för att hennes hundar skulle få springa i hundgården där, sen åkte vi till hennes stall och red ut tillsammans och avslutade helgen med pulka :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle börja skriva lite smått här igen om min vardag och sånt ! :)

För er som inte vet så mycket om mig så heter jag Louise, är 15 år gammal och bor med min mamma och två bröder i Dals-Rostock. Jag går i nian på Rådaskolan i Mellerud och ska snart söka till gymnasiet, vet fortfarande inte varken vilken linje eller skola.

Jag har fyra hästar tillsammans med min mamma, Alma, Nemo, Navarino och Kavat men han är utlånad till Melleruds Ridklubb just nu.

 Alma är ett varmbodssto f. 1992 som nu är pensionerad så hon går bara som sällskap, innan har min mamma både ridit dressyr och hoppning på hobbynivå men mest ute i skogen.

 Nemo är en korsning mellan varmblod och arab f. 2007, egen uppfödning. Honom har vi ridit in och utbildat själva inom dressyr och hoppning på hobbynivå. Till våren ska jag försöka komma ut på någon pay&jump med honom!

Navarino (Bebis) är en varmblodsvalack f.2008 som vi köpte till mig 2012 när jag tyvärr blev för lång för Kavat. Jag har mest utbildat honom själv men har också fått mycket tips och hjälp från mamma och olika tränare. Jag rider både dressyr och hoppning på honom men har bara tävlat i hoppning (pay&jump 60-70 cm samt 70-80 cm).

Kavat är ett gotlandsruss f.99, han står som sagt på MeRK just nu då vi vill att han ska komma till användning för han är en perfekt ponny för små ovana ryttare som behöver en snäll och trygg ponny att börja bygga förtroende med.

Ni som läste min blogg innan vet att jag hade ett till varmblodssto, Mia. Henne sålde vi till en familj i Västervik då vi kände att vi aldrig riktigt klickade samt att hon krävde väldigt mycket tid. Så vi hoppas och tror att det kommer bli bättre för henne där!

Jag ska försöka uppdatera här så ofta som möjligt så får jag se hur roligt det är och om jag fortsätter!:)

Likes

Comments