Jippi, äntligen e jag o Nattisen 17 år. Ett år närmare 18! Det känns BRA.

Vi har haft en jättemysig kväll på toso o druckit drinkar och ätit massa shrimp;-) very niceeee. Jag o mamma kom precis hem för det var någon annan som skulle ha vårt bord kl 20.20. Det var ju synd men jaja. Har haft den mysigaste födelsedagen på länge helt klart, och mina värktabletter gjorde att mitt ryggont var helt borta under middagen. Jätteskönt men nu gör det ont som fan igen, men ska ta en till tablett så blir det förhoppningsvis bättre innan jag somnar.


Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej, sitter just nu hos läkaren o väntar på min tid.
Har så himla ont i hela ryggen, huvudet, tung i hela kroppen samt nacken. Känns ju förjävligt att åka på detta på lovet, speciellt eftersom det är min födelsedag imorgon. Hoppas att läkaren kan lösa mina bekymmer så jag fortfarande kan hänga med ut o äta imorgon...

Puss!

Likes

Comments

Ingen e nog gladare än mig idag. Har haft en sån skön dag, började dagen hos tandläkaren och sedan direkt hem. Har pratat lite med Isak, kollat färdigt girls... Nu ligger jag i sängen o kollar på en svensk film, hehe min favorit. Har precis lagt på facetime med pappa. Kändes skönt att prata med honom eftersom vi inte ses så ofta. Vi planerade lite inför sommaren och så, kuul!

Planerna för kvällen är att förhoppningsvis höra av Isak igen, han e sjuk och sover hela tiden...:-( Sen ska jag bara ligga i sängen o se film , och försöka hitta en ny serie!

Morgondagens planer = Crossfit kl 15, sedan hänga med Lollo, Natta o Tilde hela dagen eftersom att Lollo fyller 17!!

Puss!


Likes

Comments

Min frukost imorse, grekisk yoghurt med stevia, mango o passionsfrukt. Vaknade ganska sent men är så trött på att bara ligga inne i sängen så mötte upp Ella och tog en promenad till slottskogen!

Vi kollade på sälar , pingviner och fåglar. Sälarna e så söta!! Blir dock lite ledsen i själen för dom verkar ha det så dåligt där...

Sedan blev det snöstorm så då gick vi hem. Fy fan vad kallt det är ute nu.

Nu ska jag ta en dusch o sedan börja skriva på ett cv...! Jättetråkigt men måste få det gjort och börja söka sommarjobb. Sen får vi gäster o ska fixa klart det sista i rummet!

Puss!

Likes

Comments

pay no mind till detta inlägget om ni är trötta på mitt sommar tjat men jag känner att jag som plikt mot mig själv måste lägga ut lite somriga bilder ibland som en påminnelse om att det faktiskt inte är så långt kvar. sorry sorry!

Likes

Comments