ROADTRIP

Kvällens vänner! Efter en tid har jag känt en enorm saknad efter bloggen. Att få skriva/dela med av min & barnens vardag, alla roliga saker som hänt i sommar samt vad som komma skall! Mycket har hänt sedan sist då jag uppdaterade, vilket var under min semester nere i Alanya. Ett annat kapitel jag tänkt sammanfatta i ett senare inlägg, något ni bara inte vill missa!

Dem sista tre veckorna har jag lagt allt åt sidan & blickat all fokus på främst mina barn men också mig själv. Vi har njutit av sommaren & bara haft det enkelt men samtidigt sådär extra gött, precis som det ska vara.

Förra lördagen klev jag av mitt dygnspass där jag snabbt åkte hem för att packa, planera matsäck & plocka upp barnen innan vi gjorde vår första roadtrip för i år upp till Skellefteå. Ett kärt återseende blev det med en av mina absolut allra bästa vänner jag så sent som i februari fick krama om & rå om en helg. Då jag berättade för barnen vem vi skulle åka till lyste lyckan i deras ögon att få åka upp till ”Lina” ”Niiina” som loppan sa. En lugn & rofylld helg precis i min smak. Tänker att bilderna får tala för sig själv som togs cirkus för en vecka sedan.

Gillar

Kommentarer