Nouw Magazine

Idag använde jag, Emilia & Clara ett av korten med promenader jag fått av min värdfamilj. Blev att åka till Holborn och strosa runt. (Strosa är för övrigt mitt nya favoritord). Väldigt mysig del av London med massor gamla, maffiga byggnader. Tog en promenix bredvid Themsen och gick till Somerset House. Oklart var det används till, men en riktigt maffig och stor byggnad.

  • 164 Readers

Likes

Comments

  • 166 Readers

Likes

Comments

  • 166 Readers

Likes

Comments

Idag har jag och Emma varit på äventyr i Chelsea (ja fult namn jag vet). Solen tittade iallafall fram en hel del när vi gick längs Themsen. Fulham och Chelsea är verkligen hur fint som helst, speciellt när man kan gå längs floden i solskenet med en kaffe i handen. Hittade också en Buddha på vägen, och fick lite throw back till Asien. Broar är också en underskattad sak (kanske inte, men ändå), som vi tog massor kort på idag! Helt sjukt vad tiden springer iväg här i London, Emma & jag kom på att vi varit här mer än halva tiden. Kan inte ens tänka mig att inte bo i London..... (Men lovar mamma, jag kommer hem). 5 månader kvar, det kommer bli så grymt bra när våren och sommaren kommer hit!

Ikväll ska jag sitta barnvakt, men det gör inget, för imorgon KOMMER MAMMA ELIN & TOMMY OCH HÄLSAR PÅ! Ser fram emot det så mycket!! Kommer ha världens mysigaste helg, och jag tänkte bo med dem på hotellet i Hammersmith. Caaaaan't wait. Om det bara kan bli fredag! Sen kommer det inte bli någon lugn och ro, för sen kommer pappa och helgen efter det kommer Maria.

  • 311 Readers

Likes

Comments

För 48 timmar sedan hade jag inte biljetter till den här matchen, troligtvis den största den här säsongen. Men nu sitter jag här, 250 pund fattigare efter en 2-0 förlust och i vanliga fall skulle jag nog varit hur förbannad som helst. Men känner mig ganska nöjd ändå. Småirriterad över att vi inte tar vara på de chanser vi faktiskt skapar, men mycket nöjd över hur bra vi faktiskt lyckas prestera. Givetvis hade jag hoppas på en succé som den jag fick se mot Bayern min första match här, men känns ändå logiskt att vi får stryk mot världens bästa fotbollslag. Brydde mig inte jättemycket om att få se Messi; men riktigt häftig stämning på The Emirates idag.

Pappa fixade biljetter till mig (och tack till pappa och Elin som betalde hälften av min biljett som födelsedagspresent) så gick tillsammans med en dansk tjej som också heter Sara. Var kul med lite sällskap (oj vad sorglig jag låter). Overall, bra kämpat Arsenal!

PS. Glömde säga att jag satt på 13:e raden och att Calum Chambers värmde upp precis nedanför mig. DS.

  • 310 Readers

Likes

Comments