Fortsätter på bloggen lite men nu från Tyskland. Har varit här i snart 3 veckor och har lärt mig väldigt mycket och fått uppleva mycket nytt. Var på tävling första helgen jag var här i Belgien med 5 hästar. Mycket spännande!! Nu i helgen ska vi dit igen. Här hemma på gården så får jag rida mycket. Annars är mina andra arbetsuppgifter att sätta hästar på skrittmaskinen, longera eller göra i ordning hästar för bossen. Inte så slitsamt arbete 😎 har lite tråkigt här på fritiden bara för jag känner ingen och har inte så mycket att göra men de blir väl bättre med tiden när man lär känna folk också.

//Frida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 126 Readers

Likes

Comments

Hej! idag åker vi äntligen hem! är så taggad på att komma hem och träffa alla igen, men kommer också bli lite sorgligt att lämna alla här och kommer sakna hästarna!
Igår var vi ut och åt en sista middag med teamet!
/Louise

Likes

Comments

Jag har ju en lite skönare morgon än Louise för jag bor hos Gioia. Hon är iväg på ett möte och skulle hämta upp mig efter för att åka till Hansen dam. Så min morgon startar med glass och kolla film 😃 däremot så kommer jag nog att få jobba längre ikväll.

//Frida

Likes

Comments

Hej! om 3 dagar åker vi hem! tiden har gått så
sjukt fort men jag är så taggad på att få komma hem och träffa min fina familj och alla vänner, saknar dom så mycket! men jag är så sjukt glad att jag gjorde detta, har lärt mig jätte mycket och det var en riktigt kul upplevelse!
Idag blir det ingen ledig dag för 3 stycken som jobbar här har åkt på semester och är bara en som har ersättare så vi är alldeles för lite folk nu... så dom sista dagarna kommer vi få jobba ännu mer!
Nu ska jag kliva upp och börja jobba!
/Louise

Kommer sakna min favorit Taylor så mycket💕

Likes

Comments

Hej! i fredags var jag och Amanda ut och åt middag, sushi såklart! det var super gott och kul att göra nått våran sista helg här!
Idag har det varit tävlingar på Hansen Dam, det var en tävling där elever från olika highschools tävla. Vi hade 5 stycken från vårt stall som tävla och 4 stycken som hyrde varsin häst av oss så totalt 9 hästar! så det var lite stressigt ibland men kul!
Nu ska jag titta ikapp på paradise hotel och sen sova!
/Louise

Mirey och What's My Line (Taylor)

Roxy och Autumn

Emily och Beach Boy

Bella och Willow

Bre och Darton

Savannah och Nosey Ned

Likes

Comments

Hej! Igår fick jag åka till Hansen dam, jag har mest varit hemma på gården och jobbat dom senaste veckorna. Jag fick hoppa min favorit Taylor och en av mina andra favorit hästar Gracie! Det gick jätte bra o va super kul! Va länge sen jag fick hoppa nu! och sen på vägen hem köpte jag sushi och cupcakes till efterrätt så det var en rätt bra dag igår!
Idag är det äntligen måndag igen, så skönt då vi är lediga och förhoppningsvis blir det shopping på schemat!
/Louise

Taylor med hans nya grimma som jag köpte!

Gracie!

😍👌🏼

Likes

Comments

Nu är de bara 10 dagar kvar tills vi åker hem! Längtar hem men de känns väldigt sorgligt också! Tiden har gått så fort. Men nu är de bestämt att jag inte kommer åka tillbaka hit direkt utan åka och jobba som tävlingsgroom för Steffen i Tyskland istället. Steffen var här för några veckor sedan och är en bra vän med Gioia och har nu ett samarbete med team Mcallister. Han tar hit hästar, tävlar och sen säljs dem. Börjar där första veckan i januari och har en provmånad så får vi se om de funkar bra stannar jag annars åker jag väl tillbaka hit 😊

Igår så var jag och louise tillsammans på Hansen dam, de var väldigt kul att ses igen en heldag! Vi red tillsammans och Steve tränade oss så vi fick hoppa bana. Louise red sin älskling Taylor som alla andra hatar och jag red lilla Ares. Ares är ett litet fullblod som är 9år men reds in för typ 1,5år sedan. Han hoppar alltid dubbelt så högt som hindret är om inte högre så han hade de väldigt svårt på i kombinationerna och tillslut fick Steve sänka för de vart så svårt för han. De var typ 80-90cm, han har aldrig hoppat så högt och tog i för kung o fosterland. De var också samma häst som slängde av och stampa på louise förut. Nu har jag ridit honom och försökt öva honom ute på trail, han stegrar fortfarande ibland och bockar vart annat men de börjar bli mindre o mindre.
//Frida

Likes

Comments

Hej! Idag har vi varit hos Marnye och firat vår första thanksgiving. Vi åt massa mat, spela spel och hade riktigt kul!
/Louise

Likes

Comments

Hej! Igår var jag och Zara ut och åt middag på Chili's, dom hade riktigt god mat!
Idag är jag ledig, har legat ute o solat ett tag men det blev för varmt så gick in och ska titta på ph nu! sen vet jag inte vad jag ska hitta på!
/Louise

Likes

Comments