Tillväxtultraljud.

Hallå där!

Helgen börjar lida mot sitt slut och vädret är inte alls roligt idag. Har regnat precis hela dagen, men vi har fixat och donat lite här hemma ändå i den mån det gått. Gårdagens väder var ju strålande så det tackar man för, man fick mycket energi av det och det behövs kan jag säga. Nätterna är fruktansvärda för tillfället, vaknar så många gånger för att gå upp och kissa, för att det är varmt, eller bara för att jag måste anstränga mig och ändra position, vilket bara det känns som ett maraton. Kroppen är så tung just nu så varje lyft av armar eller ben känns som tusen kilo. När jag vaknar på mornarna är jag så trött så det svider i ögonen och huvudvärken är med mig. Jag har liksom ingen solskenshistoria att berätta om denna graviditet så tyvärr, ärligheten är att detta är min vardag nu. Hur tråkigt det än är att läsa om.

I torsdags var jag i alla fall in till Uppsala, först var jag på ett möte på konserthuset där jag träffade en fotograf, provade olika klänningar & pratade lite. Därefter tog jag bussen till sjukhuset där det först blev tillväxtultraljud. Allting såg bra ut med fostervatten, flöde i navelsträngarna och dom små hjärtana slog så fint. Senast jag var där låg pojken på -4% & tjejen på -8% i vikt, det hade dessvärre minskat till -9% & -17% nu. Det är fortfarande inom rimliga gränser men dom ville ändå följa upp det lite tidigare än 4 veckor framåt så ska dit om 2 veckor igen. Känns skönt att dom är så noggranna och tar saker på allvar. Efter ultraljudet så fick jag träffa läkaren och vi pratade lite, samt att hon kände på magen och framförallt på pojkens huvud som ligger neråt och ganska så långt ner tack och lov. Vi hoppas att han håller sig där nere nu så det blir en vaginal förlossning. Vi pratade inför förlossningen och det känns bra allting. Förutom att om det inte startar av sig själv blir jag igångsatt i vecka 39-40, vilket känns så långt fram. Jag vill gärna att det startar av sig självt runt vecka 36-37, drömma får man alltid göra.

Angående mötet jag hade med fotografen, det är verkligen helt utanför min bekvämlighetszon då jag absolut inte tycker om när andra fotar mig. Men jag kände faktiskt att denna graviditet ska förevigas på ett fint sätt och jag ville utmana mig själv lite. Så fotograferingen ägde rum igår, på en magisk plats utanför Uppsala. Det var superroligt och fotografen var helt fantastisk. Kommer få bilderna inom 2 veckor så det ska bli väldigt spännande att se resultatet.

Hoppas ni har en fin avslutning på denna helg och att eran vecka börjar bra. Puss! ♡

Magen växer åtminstone, vecka 33 i fredags. (32+2) idag! ♡

En bild från platsen där vi var och fotade igår, så vackert.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229