Sjukstuga.

Inatt hade vi en hemsk natt här hemma. Det blev väldigt lite sömn för min del så jag var seriöst helt borta när jag vaknade. Tur nog tog Tobias barnen så jag fick vila en timme till, välbehövligt.

Sedan startade vi dagen med frukost & en massa fix här hemma. Barnen var pigga men hostiga, så när T åkte till jobbet gick vi ut, först till affären & sedan hem till barnens farmor och farfar där vi spenderade större delen av dagen. Var hemma vid 19, gjorde iordning Milton och ja, då var febern tillbaka. Stackars älskling! Han var helt slut & somnade med vällingflaskan i soffan. Melanie ligger just nu i min famn i soffan & försöker somna men hon hostar som en tok så kan inte riktigt somna. Känner på mig att det blir en till jobbig natt. Hoppas ni andra har det bättre än oss för tillfället.

För övrigt kom Tobias hem med en massa tulpaner igår, älskar det verkligen. Riktig vårkänsla. ♡

Måste bara dela med mig av detta, haha. Varje dag ser jag tillbaka på mina minnen på Facebook & idag var det ett roligt minne. Jag minns det så väl, dock inte att det tog så långt tid att reda ut det.. Jag hade en hårborste som hade borste på båda sidorna liksom och jag hade duschat, av någon anledning så fick jag för mig att rulla upp borsten i håret. Och där satt den, som ett berg. Fick verkligen inte ur den. Efter många försök kom pappa hem & tog då en tång & knipsade av alla "borstpinnar" eller vad man ska kalla det. Haha, orkar inte att jag var så smart..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229