Shopping & storhandling.

Vilken lång dag detta blev. När vi kom till Uppsala började vi med en runda på Gränby där vi handlade lite smått. Höll mig helt från att köpa barnkläder (men det var svårt..) då vi ska vänta till våran semestertripp med en storshopping tänkte vi. Men barnen fick i alla fall skor, det behövdes. Milton fick två par då han sliter ut skor väldigt fort. Melanie fick ett par, världens sötaste sandaler. Blev kär! Sedan var vi in på TGR & jag kunde inte motstå en ryggsäck där inne, så den fick Melanie. Milton fick syn på en stor blå rallybil, så den fick han så klart! Sedan köpte vi bara bordstabletter, presenter (så kan inte visa bild), och en bh till mig. Just ja, en väldigt snygg keps åt Milton också, glömt fota den, så det får bli en annan dag.

Efter Gränby åt vi lunch & tog en snabb sväng på IKEA för att handla ett par gardiner (vad vi ska ha dom till får ni se senare), sedan tog vi en sväng på Rusta innan vi avslutade med storhandling. Melanie var så trött & lyckades somna i kundvagnen på City gross, sötnos! Milton somnade en stund i bilen på vägen hem, mindre bra. Men ni skulle sett alltså. Höll på att garva ihjäl. Jag ville verkligen inte att han skulle sova så sent så jag satt verkligen & skrek för att han skulle vakna, men icke. Tobias fick stanna på en rastplats för att väcka honom, haha! I alla fall, väl hemma packade vi upp allting (jobbigaste med storhandling), därefter åt vi mat innan vi nattade barnen som ändå somnade hyfsat fort för att ha sovit så sent på dagen. Resten av kvällen har jag suttit med massa kalasfix. Inte många dagar kvar nu! Tårtan blir mitt stora projekt denna gången, så kakor & dekorationer av lokal hamnar lite på utkanten. Dock är det inte många från min släkt som kan komma (det är ju semestertider), hade verkligen sett fram emot att träffa dom. Men hoppas vi gör det snart ändå!
Nu måste jag sova. Imorgon står bakning på schemat. ♡

Gillar

Kommentarer

elinor
elinor,
Haha vi var JÄTTENÄRA på att köpa dom sandalerna till Liia. Vi höll i dom men de var lite stora & det blir så jobbigt för henne nu precis när hon håller på att lära sig gå 😅❤️ Så fina!
nouw.com/elinor
louisenicole
louisenicole,
Haha men så klart ni va. 😂 Alltid tänker vi, tycker vi, eller gör vi lika. 😘❤️
nouw.com/louisenicole
elinor
elinor,
Haha ja! 😅❤️
nouw.com/elinor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229