Ingen bra dag.

Hej allihopa.

Jag hoppas ni har det bättre än mig idag. Jag har verkligen inte en bra dag. Det går så mycket upp och ner nu för tiden men mycket som jag fick stå ut med tidigt i graviditeten har kommit tillbaka nu i tredje trimestern. Vissa dagar värre än andra, idag har jag varit sängliggandes på grund av illamående och huvudvärk. Jag har tappat aptiten totalt och mår fruktansvärt illa när jag äter, så för tillfället tvingar jag i mig maten. Var till förskolan imorse och lämnade barnen och har varit och hämtat dom nu, vi har lite längre dit nu när vi har flyttat och min kropp är inget stort fan av det. Gjorde ont i varenda del efter cykelturen, jag har så ont i ryggen och sedan från foten upp till midjan på grund av åderbråck som kommit och hälsat på, exakta ställen behöver jag inte ta upp men kan säga att det är hemskt. Sover otroligt dåligt också och det är något som bara blir värre, vet inte hur många gånger jag vaknar per natt, mest för att alla sätt att ligga på är obekväma eller för att jag måste kissa. Känner mig liksom aldrig utvilad längre och orken är på noll. Vilket jag inte känt tidigare graviditeter, då har jag faktiskt orkat vara ute och gå och fått sova ordentligt så det är stor skillnad nu. Är idag i vecka 29 (28+4) så det går åtminstone framåt.

Hur som helst, till mindre klagande och mer roliga saker. Påskhelgen har susat förbi och den har varit både jobbig, mysig och rolig. I fredags hade vi en fixardag här hemma, på kvällen avnjöt vi en god grillad middag och sedan premiärbadade vi i vårt spabad. Det var helt fantastiskt. I lördags kom mina föräldrar hit, vi åt först en mini-påsklunch innan vi åkte till lägenheten för att flyttstäda den. Spenderade 2 timmar där och var helt slut efteråt. Sedan inhandlade vi till kvällens middag och åkte hemåt där vi fikade och tog det väldigt lugnt. Senare kom även svärmor och gjorde oss sällskap, vi alla fixade middagen tillsammans och hade en supertrevlig kväll tillsammans. Vi tog även ett sent bad innan läggdags. I söndags började vi med tvillingarnas rum, monterade ihop möblerna som nu står på plats där inne. Igår tvättade jag även upp kläderna som hunnit inhandlas och tanken var att idag vika och kolla hur mycket dom har i vardera storlek men det får vänta till en annan dag på grund av mitt mående idag.

Barnen kom även hem igår igen och dom var lika glada över huset nu. Jätteroligt att se deras lycka över detta. Deras faster kom förbi och vi gick till lekparken en stund, mysigt. Barnen fick även premiärbada i spabadet igår efter maten och det uppskattades verkligen. Det var väl allt babbel för nu, dags att fixa mat. Ha det bra, puss!

Kändes så konstigt att tvätta alla små kläderna och inse att dom snart är i min famn, magiskt!

Gillar

Kommentarer

elinor
elinor,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229