Fullspäckad vecka.

Idag jobbade jag sista passet för den här gången. Hoppas på fler tillfällen snart. Känns som att jag jobbat jättemycket senaste tiden, men eftersom det bara varit 2 timmar om dagen så har man inte skrapat ihop så mycket. Men det lilla räknas enormt för mig!

Idag efter jobbet så gick jag in på affären lite snabbt innan jag cyklade hem till barnen & deras farmor som har ställt upp och varit barnvakt nästan alla mina jobbdagar förutom när Tobias varit ledig och börjat så pass sent att han hunnit lämna av Melanie vid restaurangen precis när jag slutat. Jag bjöd på kaffe & Milton ville ha mellis var det första han sa när jag kom innanför dörren. Så mellis blev det! När barnens farmor hade cyklat hem så gick vi ut en stund. Tanken var att Melanie skulle somna, men icke. Vi gick förbi affären, skulle egentligen bara köpa glass men dom hade även 10 barnmatsburkar för 79 kronor så jag slog till. Sedan fick Milton välja ut något till sig och det blev majsringar som finns bland barnsakerna. Nyttigt & bra! Föredrar att han äter sådant före godis osv. Dessutom älskar han det, bara ett plus. När vi kom hem så la jag Melanie eftersom hon var jättetrött men vägrade somna under promenaden, medan hon sov tittade Milton på tv & jag lagade mat - Ugnspannkaka. Som jag faktiskt inte lagat sedan jag bodde hemma. Brukar bli enkla maträtter när T jobbar kväll. Sedan bestod kvällen av en massa mys!

När jag är ensam med barnen vid nattning brukade jag alltid få Melanie att sova först innan jag la Milton, förut. Men nu fungerar inte det lika bra längre då Melanie's sovrutiner är annorlunda. Jag lägger Milton vid 19, så senaste gångerna har jag faktiskt nattat honom i soffan. Då får Melanie sitta bredvid och leka medan Milton sitter i mitt knä och äter välling, idag somnade han faktiskt medan han åt den. Melanie tog därefter en snabb vila i min famn i ca. 10 minuter, hon som var jättetrött har sedan dess valt att vara vaken hela kvällen. Försöker få henne att sova nu. Men hon visar noll intresse för det!

Hur som helst, har en fullspäckad vecka framför mig med planer för varje dag. Morgondagen ser jag fram emot något enormt mycket. Mer om det då! God natt. (Förhoppningsvis för min del snart också). ♡

T skickade den här bilden till mig idag när jag jobbade, mammahjärtat smälte lite. ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229