Fullspäckad helg.


God kväll på er fina.

Nu har ännu en helt dragit förbi i världens fart och här har det varit fullt tempo hela helgen. Vilket jag känner av nu så här på kvällen, väldigt trött. I år valde jag att inte bjuda hem till kalas för Milton, då jag varken orkar hålla på eller har platsen för det i vår lilla lägenhet. Istället så bestämde jag att vi åkte in till Gävle där barnen fick leka av sig på lekland, vilket uppskattades av alla. Dit kom även mina föräldrar och Henkes mamma. Därefter så åkte vi vidare för att äta middag på Pinchos, ett bra ställe för barnen. Efteråt så skiljdes vi åt, Milton & jag traskade till Åhléns där han skulle få välja valfri present, efter många om och men så valde han en burk med massor av små djur och en pysselbok. Han talade också om för morfar på restaurangen att det var hans bästa födelsedag någonsin, så jag antar att han var väldigt nöjd med dagen.

Idag efter frukost och fix här hemma började jag förbereda för lunch, Sofia kom hit och joinade oss idag. Så kul! Nu har hon lekt med oss hela dagen och precis åkt hem. Vi hann med en tur till lekparken i kylan och sen har det varit full rulle här hemma, så dom kör med henne när dom ses, haha. Jätteroligt att hon var här med oss idag, synd att det blir så sällan bara.

Nu är det middagsdags och sen blir det en lugn kväll framför tvn för min del. Hoppas ni har haft en fin helg allihopa, vi hörs. Puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229