Alla ♡-dag.

Hoppas alla har haft en fantastisk alla -dag!

Vi började dagen vid 8.30 idag efter en hemsk natt med cirka 4 timmars sömn för min del. Efter frukost, öppning av sena julklappar från bästa Stina (Jag fick ett superfint halsband, Melanie fick en ursöt kanin & Milton fick klossar som är som garage med bilar), lek & ett FaceTime-samtal med barnens pappa så somnade dom till slut. Melanie vaknade nästan direkt igen men Milton sov en stund, han vaknade precis när vi andra hade ätit lunch. Vid 14 gjorde jag, barnen & deras morfar oss i ordning för att gå ut en stund. Melanie somnade direkt i vagnen och Milton fick åka i sin nya pulka, idag tyckte han att det var jättekul. Vi gick en bit och stannade sedan vid en backe där han fick åka, först några åk med morfar, sedan med mig & därefter själv! Han skrattade massor, var så kul!

Vi var hemma strax efter 15, jag & mamma åkte ner och handlade medan Melanie fortfarande sov i vagnen. När vi kom hem var pappa i full gång med middagen, Milton busade & Melanie sov. Efter att ha ätit jättegod mat tillsammans så duschade jag av Milton & sedan blev det bara tv-mys. Han somnade vid 19.30, jag satte mig & tittade på Farmen med Melanie som till slut somnade i min famn men vaknade igen när jag skulle lägga henne, så försöker få henne att sova nu så att jag (förhoppningvis) får några fler timmars sömn inatt. Skulle behövas känner jag!

Jag & Tobias brukar inte direkt fira alla hjärtans dag, har fått en bukett blommor men mer än så har det inte riktigt varit. Han var så gullig i år att han köpte blommor ändå & ställde på köksbordet hemma, tog kort på dom & skickade till mig. Gulligt att han ändå tänker på det även fast vi inte är på samma plats just nu. Han är så duktig på att komma hem med blommor lite då & då ändå, men jag uppskattar det absolut. Nu hoppas jag Melanie vill somna snart & att ni alla får sova gott. Puss! ♡

Gillar

Kommentarer

johannaisabella
johannaisabella,
Men oj vad gulligt att köpa blommor fast du inte ens är där! 👌🏻😍
nouw.com/johannaisabella
louisenicole
louisenicole,
Ja, men eller hur. 🙈 Sådant blir man så himla glad av. 😘
nouw.com/louisenicole
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229