Då så var dagen äntligen här. Skolåren är slut och nu väljer jag helt fritt vad jag vill syssla med! HAPPY LIFE!
Tog lite bilder under studenten, dock med telefonen såklart så här är de! 
 
 
Trots dåligt ljus i bilen tidigt på morgonen så fick det bli lite foton. Riktigt go känsla hade jag! 
 
 
Klockan 07.51 var det studentfotografering på parkeringen bakom skolan och direkt efter bar det iväg till studentfrukosten som bilden visar, den höll till vid vattentornet en bit ifrån skolan. Där bjöds det på äpplecider om jag inte minns fel, jordgubbar samt snittar av nått slag. Vi hade sån tur med vädret!
 
När studenfrukosten låg i magen gick vi ner till klassrummet
 
 
En stund senare hade vi avslutning som ägde rum i aulan och efter avslutningen gick vi återligen till klassrummet där vi käkade lite gott och skrev i varandras studentmössor. (Och lekte med balongerna)
 
 
Jag och Olivia ?            -            Jag och Jenny ?
 
Tillslut var det dags för utspring och herregud.. Den känslan. Alla känslor på en och samma gång är ju en bra förklaring. Och väl ute, när vi dansade runt till låten "Pirats", känslan var underbar..! Jag hittade mina föräldrar som stog med min studentskylt tillsammans med min bror och hans familj samt min mammas morbror och hans familj. Galet härlig, dagen var perfekt. Hela kvällen hade jag inte ens en tanke att ta upp mobilen för att fota, men tur för mig att minnena finns kvar ialla fall haha, tack för alla som var med och gjorde min dag till en av de bästa! ?
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 
 
Jag har varit mycket i Varberg det sista, mestadels för att jag har jobb där under sommaren och att jag har varit med Jonathan ute på fisketurer på havet. Riktigt härligt! 
Framöver står det mest jobb på schemat, samt att jag ska flytta ihop med Jonte. Känner hur vuxenpoängen växer! Studenten är över och jag har inte planerat att söka till någon högskolan än framöver, men samtidigt vill jag inte vänta förlänge med sökandet, så får se hur det blir. 
 
Hoppas alla har det väl, kramkram! 
 
 

 
 

Likes

Comments

Bland annat för att jag ska ha något mer att göra i sommar, någonstans att lägga upp mina foton jag tar, berätta lite random saker ur mitt knepiga liv och för att helt enkelt prova på nått nytt så har jag bestämmt mig för att börja blogga! Jag har inte en susning om det här med blogg, så just nu är design och header och allt inte det vackraste men det ska jag försöka ändra senare :) 
För er som inte har koll på vem jag är riktigt så tar jag och berättar lite om mig själv så kortfarrat som möjligt. 
 
Jag hater Louise, är 6 056 dagar gammal, vilket är mer exakt 16 år och 7 månader. Jag är värdelös på matlagning och att skriva uppsatser samt att inte tänka på åsnor när jag hör fioler. Nått jag är bra på därimot är att.. göra kullerbyttor.. Mer vet jag inte, men som pappa säger, jag är bra på att vara lat :) 
Jag bor med min mamma, pappa och storasyster som tar studenten så studentfoton lär ni få se snarast! 
Appropå foton så är det ett av mina stora intressen! Det gör jag endel, har en Canon 550D som är min älskling men har inget emot att kanske byta till en bättre kamera när min ekonomi är lite bättre.. För jag har inget sommarjobb. Denna sommaren. Vad jag gör jag mer? Jo, jag rider, har två hästar hemma som lär ses här med. Jag tränar då och då, springer så länge jag orkar typ. 
 
No more info, jag blir trött när jag ser långa texter! Men det var lite om mig iaf och ska försöka hålla denna bloggen vid liv så gott det går! :) 

 
 
 
 

Likes

Comments

Dagen har spenderats med min underbara klass en stund och sedan med min bror, hans flickvän och min mammas kusin väntandes på min studentfirande syster. Väntan var lång men nu är vi hemma och kul har det varit :) Bilder kommer ikväll eller imorgon på studentfirandet. Endel av mammas släktingar är här idag så vi ska fira med dom, ser jag verkligen fram emot då vi inte ser våra kära skåningar så ofta. Så nu ska här firas!
 
Två år kvar tills det är min tur :D 
 
Min bror Niklas och hans tjej Emelie :)
 
 
 

Likes

Comments

Lite bilder från igår
 
Snabbt "hejdå&haenbrasommar" tagande 
 
 
 
 
Från Sofies student :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Att vakna upp och se solen skina, gå ut för att känna hur varmt det är och då se sin häst ligga och halvsova i solen kan jag berätta är helt awesome. Men ännu bättre är det att gå dit och mysa med honom. Han ligger helt still och njuter av goset och lägger sedan sitt huvud i mitt knä, det är kärlek! 
 
Sen blev det morgonens nästa höjdpunkt, kaffe. Det smarriga koffinfyllda kaffet, namnam :3 MADE MY DAY! Idag kommer dagen gå ut på att chilla och njuta av sommarlovets start, mer vet jag inte för tillfället för på somrarna tar jag dagarna som de kommer ;) det är grejen med sommarlov. Ha en kononers dag alla! :) 
 
 

Likes

Comments

Idag är det fredag, ehehehe. 
Dagen har tillbringats ute, ute och ännu mer ute. Promenad med hunden, bus på gräsmattan med honom, marktränat hästen, bytat hagar, bärt massa vatten, solat osv. SOMMAR SOMMAR SOMMAR!! ? ?

Nu ska jag ha lite movietime i min emsamhet en stund och njuta av melon och ananas. Ananas ftw, bland det godaste som finns! :) Kvart i 9 börjar VM kval i fotboll, Sverige vs Österrike, då skall här ses fotboll!
~Good evening people
 
 
 

Likes

Comments

Kan ju börja förklara bloggnamnet, louisenh. Enda sedan jag var liten har min mamma kallat mig Louisen, anledningen till det vet jag inte men så är det och det är inget som stör mig, det är lixom jag ;) sedan h:et, i efternamn heter jag Håkansson så jag tyckte det skulle få vara med det också. That's it. 
 
Förra gången jag skrev om mig själv missade jag att skriva om skolan och sådär. Jag går i världens finaste klass,  på en grym skola i Borås. ES12C är klassen, Bäckäng är gymnasiet och estet-musik är linjen. Musikintresset började redan när jag var liten och bodde i Tvärred. Jag började med blockflöjt som de flesta små gjorde, och sjöng gjorde jag alltid på fritiden när jag kände för det. När jag och min familj flyttade hit till Hillared slutade jag med blockflöjten och jag höll inte på så mycket mer med musiken föutom de gångerna jag sjöng hemma i duschen, stallet, ute på ridturerna osv. Så höll det på några år tills min syster började musiklinje på gymnasiet. Varje konsärt vi gick på som hölls på skolan blev jag riktigt fascinerad av, och det var då jag började med musiken igen. Så under de senaste åren har jag lärt mig själv gitarr, och sången har utvecklats mer. Nu innan gymnasiet tog jag inga musiklektioner utöver de man har i skolan, men nu har jag sånglektioner och pianolektioner samt ensemble, kör osv som är rikting kul. På bara ett år har jag utvecklats SJUKT MYCKET! Kunde inte ett smack på piano och nu kan jag grunderna och spela lite iaf, haha, ja det är alltid nått! :) Och innan mina sånglektioner vågade jag knappt stå inför en person och sjunga något men tack vare min peppande goa klass och sånglärare Linda vågar jag mer och mer för varje gång göra det :)   
 
Alla i min klass är på sitt vis grymma på musik! Vissa sjunger som de redan vore proffs, vissa är fett grymma på gitarr, piano eller överhuvudtaget sitt huvudinstrument. Det gjorde att jag ibörjan tvekade en aning och verkligen kände att jag inte kunde någonting jämfört med dom andra så innan jullovet förra terminen var jag sugen på att byta skola och linje. Men icke sa Nicke, efter lite snack med mamma, pappa och lite kompisar ändrades det och nu går jag här, glatt medveten om att jag gjorde rätt val och fortsatte gå i världens bästa klass! :) Ska bli riktigt kul att gå med alla i yttligare två år, och även se hur jag själv utvecklas.  
 
 

Likes

Comments

Men grattis på bröllopsdagen, Fru prinsessa och Herr prins :) 

Hoppas ni lever lyckliga i alla era dagar

 
 

 

 

Likes

Comments

5 saker jag gillar 

~ Youghurt. Inget man behöver tugga och har för det mesta go och krämig smak 

~ Dansa runt till musik, just i köket. Vet inte varför men det är nått med mig och kök.. 

~ Äta frukost ute. Dom soliga dagarna, precis när solen har nått våran altankant. Amazing!

~ Mysa framför en film med en gosig person. Vem gillar inte det? 

~ Fleecefiltar. Dom är varma, mjuka och elektriska. Dom har många egenskaper 

 

5 saker jag ogillar

~ Att åka hiss. Mår illa men jag klarar av det ;) 

~ Möbler. Rum ska vara så tomma som möjligt, mycket yta så att man inte snubblar över saker eller går in i kanter och slår i lilltån 

~ Placeringen av våran hunds mat&vattenskål. Den står på ett väldigt olämpligt ställe precis utanför toalettdörren 

~ Blodpudding, vem kom på att göra en slags kaka av grisblod..? 

~ Kjolar. Shorts ska det va! :)

Likes

Comments