Nu ska jag äntligen skriva ett ordentligt inlägg! Hade tänkt skriva ett ordentligt på tåget hem igår men då jag glömt laddare och hade sådär 10 %, så blev det inget med det. Men nu har jag fått låna laddare och problemet är löst!

Är alltså på väg till skolan nu för en helt normal måndag. Sen är det plugg och lite löpning på schemat är tanken nu när det är så fint väder.

Men lite mer om helgen då. Bella har fått lite press på sig, heheh! Mexi har varit så duktig på att lyfta hovar och gå i grimskaft till skillnad från Bella som var rädd för det mesta och var lite överallt i skogen. Så har sagt det till henne att hon får passa sig så att jag inte tar med Mexi till Upplands Väsby!

Fick även svar på hur Bella blir så lortig och dammig som hon är, hon rullar sig typ hundra gånger på varje sida i en damm håla. Tack för den Bella!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har haft lite oflyt idag (igår då klockan är 00.04) och då jag är helt slut nu och borde ha gått och lagt mig för länge sen får ni ett längre inlägg om helgen imorgon när jag åker till skolan.

Sanna ord, mer om det imorgon!

Likes

Comments

Slänger in ett litet kort inlägg, innan det blir Valborgs firande!

Bella skötte sig fint förut och fler och fler knappar hittar jag också! Vilket känns jätte skönt. Så imorgon fortsätter det lösgörande arbetet.

Även hunnit med att övningsköra lite.

Denna brud spenderas kvällen med!

Likes

Comments

"Snälla, kan inte jag få smaka på ditt kraftfoder"
"Aldrig, det är mitt"

Likes

Comments

Jag vet att jag inte behöver förklara mig, att vissa kommer tycka det är dumt att jag gör det. Men jag tänker göra det ändå för min egna skull för att allt annat känns så himla falskt om jag inte får detta sagt.

I torsdags bestämdes det med Bella och jag borde vara jätteglad. Jag vill vara det, men jag klarar det inte. För inom mig gnager det och jag vill bara göra allt det som gör ont ogjort.

Ibland önskar jag att jag kunde ta tillbaka allt som blivit fel, för att besvikelsen gör så ont. Jag önskar att jag tänkt annorlunda och lyssnat på min magkänsla tidigare, mer än vad jag litat på personer runt omkring mig.

Men gjort är gjort och det är det som gnager inom mig att inget av det förflutna går att ändra nu, jag ångrar val jag gjort tidigare. Ånger och besvikelsen vill inte släppa taget om mig, jag klarar inte av att förlåta mig själv än och därför känns det jobbigt trots att jag borde vara jätteglad.

Med detta sagt hoppas jag ni förstår varför det ibland kanske kommer bli lite upp och ner med uppdateringen då jag inte vill dra upp detta var och varannan dag men också kan ha svårt att ha ett pokerface och skriva som om allt vore underbart.

Vi hörs senare, nu ska jag åter igen försöka sova. Godnatt.

Likes

Comments

Idag börjar vi dagen med en glad nyhet! Så nu längtar jag till första juli, för då börjar nya äventyr. 

För då flyttar nämligen Bella hit till Upplands Väsby, mer bestämt Stora Wäsby! Var där jag var och kolla i onsdags och det kändes väldigt bra och träningsmöjligheterna kommer vara riktigt bra så att vi kan fortsätta utvecklas. Det är nog det som avgjorde mest, att vi på plats både kan träna dressyr, markarbete, hoppning och även lite terräng. På det har vi också en galoppbana och väldigt fina uteritts vägar! Visst låter det underbart?

Jag längtar verkligen tills Bella kommer på plats och allt börjar lösa sig igen. Är så taggad på att komma igång med henne efter allt som kommit i vägen och det här känns verkligen som ett steg i rätt riktning för att göra det!

Likes

Comments

Nu rullar tåget hemåt efter en rejält seg dag men som haft sina glimtar trots allt. En presentation är gjord, så det är skönt.

Sen så hann jag och en kompis med att äta lite på Cupido innan det var extra matten, så det var trevligt och lite uppiggande!

Likes

Comments

Nu när jag börjat blogga igen skulle jag gärna hitta lite bloggar att läsa igen, Jag har ju 25 med tåg till skolan som jag brukar försöka använda till att plugga, men det brukar gå segt på dit vägen.

Därför tänkte jag prova något nytt. I form av lite bloggmys såklart! Så för att få lite mer bloggar att läsa skulle jag vara väldigt glad om ni kunde kommentera era bloggar här nedanför så jag kan kika in, kanske blir just din blogg min bloggmys favorit!

Skulle vara kul om jag fick ihop ett gäng härliga bloggar att börja morgon med, och förmodligen börja senare förmiddag, eftermiddag och kvällen med också dessutom. Vet ju hur det brukar blir när man fastnat, det bara händer, oups så har man råkat klicka in ännu en gång!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Eller nästan i alla fall, har varit vaken en stund och ätit lite frulle och duschat. Börjar inte förrän 12 idag så det är skönt, Hade tänkt hinna med lite skolarbete innan dess också men ville kika in här och säga hej först.

Vet inte hur det gick med solsken där ni bor, utanför mitt fönster regnar det i alla fall. Ska försöka rycka upp mig lite och vakna ordentligt, jag vet inte vad som hänt med mig jag är extremt trött hela tiden. Jag menar i jämförelse med vad jag sov när jag hade häst och gick upp vid 5 så sover jag ju hur mycket som helst när jag som tidigast går upp vid 6 ungefär. Riktigt frustrerande kan jag tycka men men, hoppas lite energi kommer tillbaka när Bella är på plats!

Ni får ha en bra dag så hörs vi senare, har ett tidsinställt till er eftersom jag har skola sent och extra matte idag också så slutar inte förrän 18.30. Så ni som slutar tidigare kan väl skänka en tanke till mig!

Donnan man saknar varje dag <3

Likes

Comments

Stället jag kollade på kändes sååå bra, trevligt folk, fint ridhus, ja listan kan göras lång! Dessutom går man dit på mindre än 10 minuter, hur underbart är det? Ingen pendling här inte, kan ju gå och pussa Bella godnatt varje kväll om jag så vill det <3

Så i kväll lägger jag mig med ett leende på läpparna och en känsla som säger att jag börjar få ordning och kontroll på allt igen. Så nu ska jag sova på saken (trots att jag så gott som bestämt mig) och sedan höra av mig och lämna besked imorgon!

Så godnatt, vi hörs igen imorgon! Håller tummarna för lite mer sol under morgondagen för här har det i alla fall varit lite dåligt med det idag...


Likes

Comments