två tusen nitton

snapchat - louisemellqvist

Alltså kan ni förstå att det är 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ nu, det kan inte jag förstår inte vart 2018 tog vägen det året bara sprang förbi känns som detta året är det som gått allra fortast. Mitt 2018 har ju vart både upp & ner som ni kan läsa i mina tidigare inlägg där jag har gjort en årsresume av mitt 2018 ni hittar del 1 HÄR & del 2 HÄR.

Hur firade ni in det nya året?! Själv var jag nykter & var chaufför åt mina föräldrar & det gjorde mig faktiskt inget för man kan ha lika roligt utan alkohol. Men det blev i alla fall en lugn kväll för mig, var även hundvakt åt min lillasysters hund så vi var hemma hos min bästa väns sambos föräldrar & spelade lite Bingolotto & sen så drog vi in till stan där det blev en lasershow kl.00.00 & vi skålade in det nya året med POMMAC. Var mitt första nyår på 8 år som jag inte hade någon att ge nyårs kyssen, kändes lite konstigt när man ser alla andra stå runtomkring en & kyssa varandra, men jag hoppas att jag får ge en nyårskyss vid tolvslaget i år.

Har ni några nyårslöften eller mål?! Jag brukar väldigt sällan ha något sådant för jag vet att jag bara kan hålla dem ett tag men när det är mål så känns det inte lika "krävande" på något vis så jag hoppas nu att under 2019 att jag kommer att hålla på detta någorlunda bra, sen är det klart att livet & andra saker kommer emellan ibland & då är det bara att gilla läget.

  • jag ska försöka komma igång ordentligt med träningen, få till minst 3 dagar i veckan & blir det inte gymmet så ska jag försöka gå på promenad eller göra lite övningar hemma.
  • Bli bättre på att uppdatera min youtubekanal saknar att göra videos, men har lite svårt att komma på video idéer så ni får gärna komma med förslag.
  • Lära mig min kamera lite bättre så jag kan ta ännu bättre foton.


Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
louisemellqvist
louisemellqvist,
åh tack fina du 😘nouw.com/louisemellqvist
louisemellqvist
louisemellqvist,
åh tack fina du 😘nouw.com/louisemellqvist
blubbandzombie
blubbandzombie,
Så fin! Önskar att fler städer kunde ta och köra lasershow istället för att smälla raketer. 😊 nouw.com/blubbandzombie
louisemellqvist
louisemellqvist,
åh tack fina du 😘 ja det tycker jag med var super bra med lasershow 😍nouw.com/louisemellqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229