I CAN DO IT!!

Då var det måndag igen vilket betyder att det är min vägnings dag & jag åkte till henne förut idag efter jag vart på massage & precis som vanligt så var jag super nervös. Denna gången kändes det som att det inte gått så bra, eftersom jag var ute förra måndagen & drack en massa alkohol & sedan så har jag ätit lite fler måltider än vad jag brukar, men när jag ställde mig på vågen & såg resultatet så blev jag chockad men också otroligt glad -1,2 kg så nu sammanlagt med Cambridge så har jag tappat 8,7 kg!

Träningen i veckan som gått har vart sådär, har inte vart lika aktiv som sist men vart på gymmet 2 gånger & sedan så har det blivit lite promenader. Det var min & C´s sista semestervecka så vi passade på att njuta in i det sista & som ni kanske läst så var vi i Göteborg på Onsdagen & Fredag till Lördag så var vi på HAMBURGÖ, har tagit en hel del bilder som kommer dyka upp inom kort!!

Denna veckan så ska jag i alla fall försöka köra lite hårdare & se vad jag klarar av, imorgon så ska jag i alla fall till gymmet med min vän @Cassilaya & då får vi se vad vi kör för något. Jag har fått några frågor om jag kan göra en video där jag visar vad jag tränar & jag ska försöka fixa det, känner mig inte helt bekväm än med att filma bland en massa folk men ska göra mitt bästa, annars så kommer det någon gång komma upp en tränings video med övningar jag gör hemma!! 💪

Gillar

Kommentarer

domandra
domandra,
louisemellqvist
louisemellqvist,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229