2️⃣ 0️⃣ 1️⃣ 8️⃣ - part 1

JANUARI: Året startade precis som alla andra år, alltså inget speciellt men den 14 januari så hade jag fixat ihop min första BABY SHOWER till min bästa vän JOSEFINE, det blev så otroligt bra & lyckat & hon blev så otroligt glad & överraskad. Jag fyllde också 26 år tro det eller ej & födelsedagen firades med god mat & efterrätt med mina nära & kära. Jag var också väldigt aktiv på min YouTube kanal & jag var flitig på att ta kort på mina sminkningar jag gjorde.

FEBRUARI: Var precis som vanligt, men den 13 februari när jag var på gymmet & träna med min syster så fick jag ett sms av min vän CHRISTIAN att han & min bästa vän JOSEFINE hade fått en dotter vid namn MOLLY & jag blev så otroligt glad & stolt även min bästa vän. Sen vet ni ju att februari är en månad då i stort sett ALLA blir sjuka & självklart lyckades även jag bli det, dunder förkyld & öroninflammation suck, så jag kunde ej träffa Molly då jag inte ville smitta henne. Sen rullade februari på som vanligt med jobb & andra saker som hör livet till.

MARS: Då fick jag äntligen träffa finaste MOLLY bus & hon var verkligen så otrolig fin & söt, lite extra söt var hon när hon bajsa för då såg hon ut som en rumpnisse ur Ronja Rövardotter. Jobbade på som vanligt eller det blev lite extra mycket jobb dem första månaderna så jag var ofta trött. Var själv hemma i nästan 1 vecka har inte vart själv sen jag flyttade hemifrån inte så länge så det kändes så konstigt. Mitt förhållande började gå ut för det kändes inte alls som förut. Sen så var man självklart med & ROCKASOCKORNA ANNORLUNDA ÄR BRA 💛💙💜💚❤

APRIL: Den jobbigaste månaden på hela året, jag jobbade endel i början men i mitten av april så to det slut mellan mig & min sambo/pojkvän & det var extremt jobbigt, mådde verkligen piss & jag grät i princip hela tiden dem första dagarna & varje natt så grät jag mig till sömns. Jag hade också svårt att sova under nätterna drömde en massa konstiga mardrömmar & allt var bara piss. Jag bodde hos mina föräldrar för klarade inte av att vara i lägenheten då jag & mitt EX hade köpt den tillsammans osv. så tillbringade mycket tid ute & många promenader för att tänka & rensa tankarna. Min pappa blev sämre & jag fick köra in honom till AKUTEN där gjorde dem lite tester & trodde då att min pappa fått parkinson. Jag var också ute med husvagnen med mina föräldrar, dock så fungerade inte värmen så jag FRÖS som jag vet inte vad, låg med hur mycket täcken, kläder osv på mig.

MAJ: Början av maj var extremt jobbig eftersom min ex-pojkvän fyller år i början så var det de enda jag tänkte på att jag inte fick vara med & fira hans 25-årsdag. Annars rullade dagarna på fast det var sjukt jobbigt försökte vara glad & positiv & det var ag väll utåt men insidan mådde jag verkligen piss, kände mig helt jävla värdelös & helt ensam att det inte fanns någon som tyckte om mig för den jag är... Jag tog en ROADTRIP till SKÖVDE med min pappa & beställde en ny TV till lägenheten då den jag hade var mitt EX. Men i mitten av maj så åkte jag med min brukare & familj till ITALIEN & SICILIEN första dagen vi åkte så besökte vi PISA & det var intressant men det var i stort sett bara tornet att kolla på & sen var det klart så de var tur vi bara var där i 1 natt. Sen drog vi vidare till SICILIEN till PALERMO & det var en mysig & fin stad & vi hade nära till havet & en massa mysiga restauranger. Jag åt den absolut godaste RAVIOLIN jag någonsin ätit svårt att förklara men så himla god var den, jag lyckades också bränna mig första dagen vi var där. Vi åkte sedan vidare till en annan stad SAN VITO LO CAPO & det var en helt annan miljö där än i Palermo men här hade vi också nära till havet & en massa mysiga restauranger & maten smakade gudomligt gott & här åt jag faktiskt den godaste musselsoppan jag någonsin ätit. När jag kom hem från resan så var alla bankpapper klara så lägenheten var äntligen bara min. Jag fick också en fråga utav min bästa vän Josefine & hennes sambo Christian om jag ville bli Mollys fadder & självklart så blev svaret JA & jag blev så otroligt glad & chockad.

JUNI: i början av juni så flyttade jag äntligen tillbaka till lägenheten, det kändes fortfarande så himla jobbigt att vara där eftersom vi har så många minnen tillsammans & eftersom vi har "skapat" denna lägenheten tillsammans. Den första natten själv i lägenheten var den allra jobbigaste, blev knapp någon sömn för att jag låg & grät hela tiden, men dagarna rullade på. Den 9 juni var det äntligen dags för MOLLY`S dop & det var en väldigt varm dag & det var till & med extremt varmt inne i kyrkan. Dopet gick verkligen super bra & molly skötte sig utmärkt & det blev så otroligt lyckat & jag är så otroligt tacksam över att jag fått förtroendet att vara Mollys fadder. Firade också min pappas 60-årsdag & min lillasysters 21-årsdag & det blev minigolf på Skogshyddan med en Hole in one på en bana som i stort sett är OMÖJLIG. Jag bjöd även familjen på mat på torget då det var STREET FOOD MARKET här i Lidköping & det blev så mycket som Langos, mums säger jag bara. Jag tillbringade mycket tid med min bästa vän & hennes sambo & så klart Molly.

Gillar

Kommentarer

Mammatillhmv
Mammatillhmv,
Låter som ett rätt bra år 😊nouw.com/mammatillhmv
louisemellqvist
louisemellqvist,
ja det har ändå funkat bra 😃 nouw.com/louisemellqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229