Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 144 Readers

Likes

Comments

Idag åkte jag och mamma till Westfield för att lämna tillbaka lite grejer mamma hade köpt innan. Förutom de så blev det även lite shopping för min del, kan absolut visa om ni är intresserade! Jag fixade även mina ögonbryn på Blink som är bäst! Nu under kvällen har vi bara varit hemma och ätit gott, en tidig kväll för mig!

Likes

Comments

Igår mötte jag upp min kompis Kristin och hennes kompis som är här och hälsar på från Stockholm! Vi gick till cirque och festade ända till stängning, och bästa Aitor är ju ordningsvakt där så det var kul att träffa han också! Idag vet jag inte vad vi ska göra, men nått kul hoppas jag på!

Likes

Comments

Nu sitter vi ute på landet här i England efter en riktigt trevlig lunch med några familjevänner! Jag åt en Parma ham sallad till förrätt, en klassisk sunday roast till huvudrätt och en chocolate brownie som avslut, till detta drack jag pinot grigio! Allt var verkligen hur gott som helst och snart ska vi åka hem till dom och vara där lite innan vi kör tillbaka till London!

  • Maj 2017
  • 164 Readers

Likes

Comments

Alltså det var nog ca 10 år sedan jag var i Köpenhamn, och fy så fint det är alltså! Vi började med att åka till rådhusplatsen och sedan promenerade vi ner till nyhavn och åt lunch! På vägen ner stannade vi på ett cafe och åt världens godaste wienerbröd alltså, vi köpte med oss en hel längd hem till London! Vi satt iaf nere i Nyhavn och åt lunch alltså smörrebröd och drack såklart en liten snaps och en öl till det! Sedan promenerade vi hela vägen tillbaka till rådhusplatsen och tog en taxi till flygplatsen! En super lyckad dag med andra ord!

Likes

Comments

Igår flög vi med British Airways och jag måste ändå säga att nu efter de har börjat ta betalt för mat i economy har maten blivit så mycket bättre! Igår bjöds det på ankbröst med waldorf sallad eller en caesar pannini. Jag tog mig även två gt innan maten och sedan fick jag ett glas champagne. Riktigt trevlig flygning med andra ord!

  • 169 Readers

Likes

Comments

Nu sitter vi i loungen på Kastrup efter en heldag ute på stan! Oj vad vi är trötta och redo att åka hem!! Dagen har varit så så bra men de skriver jag om ikväll när jag har min dator! :)

  • 172 Readers

Likes

Comments

Igår va vi på min systers sista musik examination och treorna var verkligen hur bra som helst!! Nu ska jag och pappa åka till Köpenhamn och strosa runt på gatorna där och ikväll klockan 8 går vårt flyg till London!!

Här bodde vi ikväll, det är våra familjevänner som bor här på en gård! Verkligen så så svenskt!!

  • 173 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag är på Central Stationen här i Stockholm och väntar på mitt tåg mot Småland. Jag ska nämligen åka och överraska min lilla syster som går på en musik skola (internat) i Tingsryd. Ikväll har hon sitt sista uppträdande så både jag och pappa åker dit! Det ska iaf bli riktigt kul då jag inte varit och hälsat på sedan hon gick i 1an och nu ska hon också äntligen få ta studenten. På fredag åker jag och pappa till Köpenhamn över dagen och på kvällen flyger jag tillbaka med honom till London för en sista resa där innan mina föräldrar flyttar till Stockholm.


Likes

Comments

fy fy fy vad jag har varit dålig!!! Det har varit mycket som hänt den senaste månaden, bland annat varit utan mobil i 3 veckor därav ingen bloggning. Men nu är jag tillbak inför sommaren och kommer kika in så ofta som det bara går! Idag har vi firat att Sophia sålt sin lägenhet i Hornstull och bra betalt fick hon dessutom. Nu sitter jag hemma med ny bäddad säng och ska snart laga lite mat :)

Jag tänkte även skriva om min härliga Valborg!! Jag och Jeppe åkte till Uppsala där Theo bor (notera min första Valborg någonsin i Sverige). Vi satt i parken hela hela dagen verkligen och sol hade vi dessutom, mot kvällen rörde vi oss ner mot max för att äta middag och sedan väntade en korridorsfest som verkligen var super rolig!! Vid 4 tiden rörde jag mig tillbaka mot Stockholm och jag måste säga att det var väldigt skönt att vakna upp i sin egna säng!


Likes

Comments