​Hej underbara onsdag! 

Jag har hållt min sista 21 min body attack och water circuit här och läst en riktigt mysig bok om en bagerska. Ja heter de så egentligen.. det vet jag inte hehe. 

Jag har i alla fall arbetat som en fitness instructor här och dance instructor på bilden där jag var på ett fartyg och jag har arbetat som kock och servitris och jag har också arbetat som ekonomibiträde - mattant och butiksbiträde / manager och städerska men nu är det dags att bli flygvärdinna och det är galet hur fort tiden går och hur mycket man hinner med. Jag sitter på min sista eftermiddagsservice och är glad att jag lämnar detta äventyr betydligt lättare till sinnet och känner mig så redo att komma hem och anta nya utmaningar. Jag är kanske inte lättare kroppsligt men de blir jag fort om jag verkligen vill. 

Jag körde själv till arbetet idag vilket gjorde det möjligt för mig att åka och hälsa på min gamla bekant och en marknad i Avsallar men när allt kom om kring var detta inget jag ville. Jag är så glad för dagens bokläsning och soltimmar och är redo att packa väskan nu och fara hem. Jag har levt i resväskor i 3 år nu och hur kul det än är så är "HEM" en härlig plats att befinna sig i. Tack för allt jag fått uppleva och se.. jag har alltid velat vara me och le där de roliga e. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Vad vore en blogg utan bilder.. Ett jobb utan trygghet och kollegor. Min favvo kollega slutar tidigt idag. Nu klockan tre redan och livet känns lätt. Jag är väldigt glad för gårdagens kväll och överasskning. Jag hade aldrig väntat mig att Huseyin skulle vilja åka till Rhodos med mig och jag ser det som ett sign.. Jag trodde inte att en fotbolls kväll skulle bli så full av skratt och jag trodde aldrig att denna dag skulle bli såhär brun och glad. 

Att skriva är för mig som att lätta på trycket... Haha skämt och sido men som att bli av med små vikter från axlarna. Att ha tomma kvällar är jag inte van vid. Att kanske köpa ballonger idag och kanske ta en kvällspromenad de är bra grejer det. Suits är också en god kär gammal vän att kika på. Jag är överlag extremt redo att resa hem men ett Rhodos öventyr är absolut jättevälkomnat. Ikväll tror jag att jag skall försöka att vara snäll mot mig själv i form av att ringa någon jag älskar. 

Jag har fått mycket sol idag och fått glädje från min vatten gympa och 21 body attack. Älskar frukosten på detta hotellet. Den kommer jag sakna ihop med Özlem och andra goa kollegor. Just nu sitter jag dock här och är inte särskilt besvärad. Livet har mycket att visa! Det bästa är ibland att lyssna, säga tack vara öppen och känna sig fin :D 

Likes

Comments

Hej Hopp!

Världen har mycket fint att ge.. men vi ser bara det vi vågar att se. Jag vet att man skall vara snäll mot sig och leva med måtta. Jag har idag 2 veckor kvar tills jag reser hem natten till lördag och det är minst sagt spännande. Jag ska upp och lägga mig i solen nu en stund och läsa min bok innan jag ska bli masserad och därefter zumba shakad och glad och upprymd. Jag skall eventuellt köra go-cart ikväll och ut och käka men annars tror jag att jag skall ta och rensa lite.. planera gåvor - alex - pappa - cecilia ? ..

Jag har bara dagen och ikväll är min fredagskväll. Kanske jag träffar Ridvan. Allt är möjligt varje dag. Det handlar bara om prio prioriteringar. Jag hade en jätteskön kväll igår och skrattade åt solsidan i min ensamhet. Imorgon skall jag och Özlem till Hidden paradise för brunch och jag ska göra yoga om morgon först.

PUSS!

Likes

Comments

Hej!

Jag sitter på kontoret och fixar mail och känner att det är obehagligt hur stressad jag är inombords. Det är inte alls bra faktiskt. Jag skall försöka träna på att lugna ner mig och bara försöka njuta av att förändring sker. Jag skall träna lite extra idag på hotellet och se till att ha en fin hejdå middag. Sista dagen denna veckan på en väldigt väldigt bra vecka. Tack för att jag får må bra och omges av så många fina människor. Idag börjar 21 dagars challenge . just i detta nu - inga kakor osv... de här blir spännande <3 NU verkligen nu börjar det. Jag åt en kaka vid lunch och de är alla dessa grejer som gör skillnad

Likes

Comments

Fredags feeling!

Jag måste påminna mig själv.. Livet är till för att avnjutas. Det är till för att man skall lära sig och växa och älska. Jag har haft en bra core och en bra water aerobic och jag vet med mig att jag har 23 dagar kvar i detta paradis. Jag mår bra på mitt jobb även om de ibland händer lite för lite och ibland lite för mycket grejer.

Jag har lyxen och möjligheten att avnjuta en massage strax och sedan läsa ut min bok som är riktigt bra just nu. Jag lyser upp tunneln med mitt ljus och jag är så glad för allt gått jag har fått.

Likes

Comments

Nu närmar jag mig slutet på min sista fitness-säsong. Det är idag 1 månad kvar här för mig och jag ska kämpa och glädja och träna och uppleva in i det sista. Bästa månaden brukar bli den bästa månaden. Det var min sanning enkelt sagt på Teneriffa. Jag vann smycken.. Träffade släkten på middag.. Träffade en fin fin kille + familj och släkt och kunde inte haft mer livslust. Jag kom hem till något underbart. 4 veckor semester :D

Jag har något underbart att komma hem till denna gången också.. Jag skall på dejt och jag skall ha födelsedagsfirande och jag ska börja ett nytt jobb och jag skall hem till födelsedagsgåvor. Måste fortsätta kämpa med vikten min så att jag når mitt mål 20 kg på 2 år. De vore helt underbart som avslut på möjligheteras år 2017. Water circuit var de dags för nu och sedan blir det en lugn eftermiddag med jobb och kära ÖZLEM

Likes

Comments

Hej hej! 

I kväll checkar jag in på Sunprime Alanya beach och de blir en festblåsa och en strandoutfit som följer med. Jag skall få spendera kvällen med Linda och Leila och jag vet inte vart kvällen tar mig men jag har de mer än gott gott nu sista tiden och skall absolut försöka att tänka på formen och glädjen. Jag har knappa 6 veckor kvar att njuta. För inte så länge sedan skulle jag vara här i 5 månader... Tiden bara går och går och glad är jag för att den aldrig stilla står :) 

Nytt äventyr väntar mig snart och sedan bakom hörnet ett nytt och nytt så långt mitt öga kan nå kan jag förstå att jag har mycket gott och kommer fortsätta få mycket gott, 

Skall njuta av 3 till dagar med Leila och prova älska mig själv lite till och lite till och ramla ut ur gamla vanor och in i nya :) Changing changing mode och dream-mode deluxe. 

Skall ner och se om någon har lust att deltaga i YOGA nu och sen bär det av mot Alanya beach för fix.. Skall fixa någon gåva till Hadi och se om jag får folket till att dra och käka hos honom. Livet leker med mig Louise - Öppna ögonen och bara se och le åt allt omkring dig! 

Likes

Comments

IDAG - Just idag är 50 dagar till jag reser hem och de känns så märklit. Jag brukar roa mig ofta men jag måste påminna mig om de här med hungern. Jag känner inte känna hunger och jag ska börja lyssna mer på min kropp... Jag är så glad att de är fredaag och ledig dag imorgon. Jag lyssnar på podd och jag ska ner och dansa zumba innan dagens barnkalas. De skall bli jättetrevligt och jag är så så glad i Özlem. Vi får allt vara glad för de vi har istället för att tänka på allt vi missar <3

Likes

Comments

Det här teamet startade jag dagen med igår och mitt Sunprime team avslutade jag dagen med. Jag hade en kanon dag och ska nu ut go och glad och kötta vatten gympa. Jag har lämnat tillbaka hyrd bil och ska kanske på fotbollsmatch i Konakli ikväll. Livet leker med mig! Jag har goa gäster.

Idag mötte jag en man som träffade en kvinna här förra året och nu är de här för att förlova sig. Got a love it! Jag tror på äkta kärlek. När du träffar den rätta förstår du varför det inte fungerat med någon annan. Jag har verkligen ett glatt jobb när de är glada gäster och lite mer motigt när de ä rmissnöjda.

Jag har en härlig härlig tisdag framför mig. Klockan är 11:15 och jag ska köra water aerobic och eventuellt lyssna på pod och promenera och sedan käka och läsa lite innan jag spidar till de för ZUMBA och later fussball som de säger här nere.

Spännande hur man kan känns sig annorlunda från en dag till en annan. Jag väljer att använda de nycklar jag har och öppna dörrarna. Jag vill ge mig sund mat för de får mig att må bättre såklart!

Likes

Comments