Sådär ja, nu har jag skaffat min femtioelfte blogg genom åren. Det va länge sen jag bloggade och jag känner att jag har tid till att lägga ner energi på att blogga nu, plus att jag har massa roliga saker att blogga om. Kommer mestadels handla om fest, killar och rykten men kanske lite smått och gott där emellan.

Här kommer lite frågor och svar så ni får lite hum om vem jag är, orkar inte dra min livshistoria i första blogginlägget liksom.

Namn: Louise Strömberg

Ålder: 22

Bor: Ensam, i Nyköping än så länge

Civilstatus: Fucking singel och lever livet!

Vad gör du på fritiden? Tränar, äter, festar och har bästa tiden med tjejpolare

Vad attraherar dig hos killar? Någon som inte känner behov av att kontrollera mig stup i kvarten, ingen som är tjurskallig hela tiden, han måste lita på mig, jag måste få festa och umgås med mina vänner utan att han ska dampa sönder. Sen är såklart utseendet viktigt. Inga blonda killar förfan kan ju inte ha en pojkvän som ser ut som kalles kaviar, spyr. Måste ha muskler för jag är ganska dryg av mig men pallar inte slåss så måste ha någon som kan slåss för mig, eller iallafall backar mig.

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag står upp för mig själv, har inte alltid gjort det men nu på sista tiden så har jag lärt mig att respektera mig själv och vad jag vill och säger ifrån ifall det är nått som jag inte gillar.

Vad gillar du minst med dig själv? Min attityd ibland haha, den har ställt till med massa trubbel genom åren..

Ut och festa eller ha myskväll? Eehh, sitter hellre hemma och spelar bingolotto liksom...... Dum fråga

Vad är det bästa som har hänt dig? Att jag blev singel för några månader sen, kändes som att han fängslade mig men nu är jag fri :)

Om du fick välja en person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Felicia min bae <3

Har du några tatueringar? 7 stycken, dock så är det bara fylletatueringar, men det räknas!

Vad är det värsta du vet? folk som säger till mig vad jag får och inte får göra.

Är du nöjd med ditt liv? Hell yeah!!!


Likes

Comments