Lyssna på denna fantastiskt mysiga låt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dessa fantastiskt fina och härliga recept böcker köpte jag på bokmässan i Göteborg 2017. Längtar tills jag börjar gå igenom alla recepten och hittar nya favoriter.

Likes

Comments

Morgonens härliga frukost presenteras av vaniljkesella och kakao och hallon granola tillsammans med en stor stor kopp kaffe (eller två). Morgonen har inte börjat super bra då jag fick reda på något som jag väntat på i ca. tre veckor nu på och det har återigen gått fel. Men istället för att låta detta påverka hela min dag så är planen att köra boxning idag hemma för att få ut min irritation och sedan ska jag plugga och träffa kompisar för att handla.

Det kan bli en bra dag iallafall!

Likes

Comments

Godmorgon!

Dagens frukost består av en stor kopp kaffe med mjölk och kanel (har ni aldrig haft kanel i kaffet är det dags att pröva!) till detta äter jag vaniljyoghurt som jag blandat med 1 msk açaipulver och toppat med granola.

Likes

Comments

Jag tittar just nu på tv-serien Once upon a time och jag började bara skissa igen. Eller jag kanske inte kan kalla det skissa, det är kanske mera åt rita hållet. Men jag bara slutade tänka och detta blev resultatet.

Likes

Comments

Jag hade min första tenta för nästan två veckor sedan. Jag ska ta om den om två veckor. Allt är okej.

Fixade däremot en mysig frukost efter tentan.

Likes

Comments

Så jag har vart borta ett tag nu. Men nu är jag tillbaka 😊 Trevlig lördag!

Jag har för några dagar sedan fixat en biljett till James Bay konsert i Sverige! OMG! Jag är SÅ taggad 😄

Någon annan som ska gå på den?

Likes

Comments

​Senaste månaderna har jag hållit mig till att bara fixa mina ögonbryn men inte då vi har idrott då jag bara har idrott. Men mascaran har jag inte använt dagligen på ungefär tre månader. Jag nöjer mig med att ha ögonbryn som ser helt okej ut.

Vad använder ni för smink dagligen?

Nu ska jag gå och lägga mig och vila ut mig innan jag har franska "speeddating" prov imorgon. Så kul! (ingen sarcasm här inte, neeeeeejdå) 😉

Likes

Comments