Hej finisar💙

Idag är det måndag och jag hoppas att ni mår bra. Själv har jag varit hemma från skolan för att jag hade en konstig smärta ungefär under revbenen... Det var som om att ha håll fast det aldrig tog slut. Jag fick det ungefär mellan klockan 06:40 & 06:50 när jag drack vatten imorse. Jag stannade hemma för det gjorde så sjukt ont, men tog en ipren och smärtan gick över efter en stund. Just nu är den borta, men när min ipren slutat verka så kanske smärtan kommer tillbaka? Om ni är duktiga på sånt kan ni väll kontakta mig på min mail @lollosuperstar88@gmail.com eller kommentera på detta inlägget.

Jaja, nu ska jag vila lite och mysa med min hund. Puss & kram på er💗💗💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!! Har varit så sjukt oaktiv på sistone, mitt senaste inlägg var ju typ för 5 månader sedan?! Därför har jag bestämt mig för en ny fräsch start på bloggen. Jag har raderat mina flesta inlägg för den nya starten. Ska verkligen försöka uppdatera på bloggen nu, har ju ingen egen dator vilket får mig att tappa "flowet" i det hela. Har bara uppdaterat från min mobil på mina gamla inlägg, det är mycket enklare på dator!

I alla fall kan jag ju berätta vad det är för dag idag! Det är alla helgons dag! Vad ska ni göra? Hälsa på de nära som gått bort i livet på kyrkogården kanske? Det ska i alla fall jag göra senare när det blir mörkare. Jag ska hälsa på mormor och morfar med mamma. Och ikväll kanske det blir ett tänt ljus ikväll för min farfar som gick bort för 2 veckor sedan.... Och ett ljus för farmor såklart! 

Jag kan ju också berätta om mitt lov! Vi har haft höstlov, och nu börjar jag skolan igen på måndag, och framför mig väntar nationella prov... Jag hoppas verkligen det går bra och att mina betyg kommer ligga bra till!! I alla fall så har mitt lov la varit sådär.. Har inte gjort så mycket. I lördags sov jag över med mina bästa vänner, då hade vi jätte kul! Vi ska försöka göra om det så snabbt som möjligt. Sen i måndags sov jag över hos min bästis och vi hade också kul. Och sen så sov jag över med en väldigt bra kompis som jag också hade sovit över i lördags, det var också kul. Men ändå känns det som att jag inte hittat på så mycket annat än att ligga i sängen och greja med mobilen, eller att vara med kompisar. Lovet kunde faktiskt varit mycket roligare.

Jaja!! Detta är inlägget för idag i alla fall. Hoppas ni alla får en fortsätt fantastisk kväll. Kram!!

Likes

Comments