Hej!

Då var vi firat jul och nyår. Det var en lugn och trevlig jul och nyår.

Då var vi inne på ett nytt år. Vilket betyder nya utmaningar. Det har hänt en del sedan jag skrev sist. Jag har fått ett nytt jobb. Jag jobbar på SJ. Jag jobbar som komfortsoperatör. Jag gillar mitt nya jobb. Det ger mig utmaningar och det är just vad jag behöver.

Likes

Comments

Nu så tänker jag börja och blogga igen. Jag hoppas att det kommer gå bättre denna gång. Jag har nog ner att skriva om denna gång än vad jag hade för ett par år sedan. Är det något speciellt som vi vill veta om mig så skriv gärna en kommentar så ska jag försöka att svara på det. 

Jag kan berätta lite om mig själv. Mitt namn är Louise och jag är 26 år. Jag bor i Trelleborg tillsammans med min sambo Mikael och våran son Lukas. Jag är för tillfället arbetslös och min sambo är pappa ledig, men jag letar jobb. Innan jag fick min som så jobbade jag som trafikvakt. Det var ett spännande och ett mycket givande jobb. Jag trivdes jätte bra och jag hade super trevliga kollegor. Men det var att jag fick se så många nya platser runt om i Skåne.

Vi hörs 

Likes

Comments