Hej!
Igår så var jag med min kära mamma på stan och då hittade jag min kära små älskade Babylips!Dem babylipsen jag har är
Mint Fresh
Cherry me
Pink punch


Cherry me är en typ en rosa/röd färg färg som man kan få ett naturligt resultat och kan bestämma vilken nyans man vill få på läpparna pågrund hur mycket man sätter när man sätter det på läpparna.


Pink punch är en rosa färg som blir baby rosa på läpparna och det är samma där som på Cherry me så kan man få olika nyanser beroende på hur mycket man sätter så man kan få ett naturligt resultat.


Sista är på Mint Fresh som bara är genomskinlig men återfuktar läpparna väldigt bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsKjol: H&M
Batman tröja: kommer inte ihåg

Likes

Comments

Detta blir ett menningslöst inlägg idag men känner att jag måste uppdatera bloggen lite, men imorgon tror jag att jag ska orka att göra en månads favoriter inlägg imorgon,Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har skrivit på jätte länge igen men har mått psykiskt dåligt pågrund utav saker som har hänt i mitt liv och jag vill helst inte prata om det just nu, men ska försöka komma tillbaka in i bloggen igen. 

Men jag får skriva när jag kommer hem eftersom att jag sitter på skolan just nu .

En sak innan, 4 veckor kvar till jag får hem AlexiLikes

CommentsLinne: H&M
Kofta: Lindex
Kjol: H&M

Likes

Comments

Jaha, då är håret blått nu och det blev sjukt bra för att vara pappas första gång att färga håret och jag är jäkligt nöjd med färgen för att det blev väldigt bra även fast hela håret inte är samma färg.
Men min pappa försökte i alla fall, för alla pappor försöker ju inte.
Likes

Comments

Ugh vad jag hatar skolan, det är typ det värsta som finns eftersom att jag bara vill ligga och dra mig i sängen hela dagen och inte behöva göra ett skit. Men det är fredag idag och imorgon är det helg så att det är rätt så chill för ska träffa upp min mamma i stan efter skolan och sedan ikväll när min pappa kommer hem så ska jag färga mitt hår blått, men för tillfället så får jag stå ut med att vara i skolan ett tag.

Just nu så sitter jag och har musik och sen lunch sen så kommer det gå fort så att vi kommer att kunna sluta för jag vill verkligen ha helg så att jag får sova men ändå åka hem till min mamma på Söndag vilket jag ser grymt mycket fram i mot för jag saknar min mamma så sjuk mycket när jag är hos pappa.Likes

Comments

Nu tänker jag göra mitt första månads favoriter inlägg, fast den här månaden har jag inte använt så mycket smink
Det är alla skönhets produkter jag har använt mycket i mars.

Kläder som jag har använt i Mars:

Detta är allt jag har använt i Mars!

Likes

Comments

Jag är så sjukt glad, lycklig och allt annat man kan vara när man är glad för att för nån dag sen så kom min älskade älskling till världen och om 7 - 8 veckor kommer hon att vara här hos mig och jag längtar så sjukt mycket efter att få mysa med henne och träna henne, sen är hon mitt ansvar och det är jag som måste ta hand om henne nu till sommarlovet och det passar perfekt att börja under sommarlovet så jag är så jävla överlycklig nu.
Likes

Comments

D o c k a n

Lisa och hennes mamma var på marknaden och kollade på saker. Vid ett leksakstånd ser Lisa en vacker docka med blåa ögon och blont lockigt hår. Den höll upp sju fingrar.

-Den vill jag ha mamma! Sade hon och pekade på dockan.

-Men vi har inte pengar till det nu. Mummlade hennes mamma, men Lisa gav inte upp. Hon ville ju så gärna ha den. Efter många om och men fick hon den.

Mannen som skötte ståndet gav dem dockan och sade:

-Är ni säkra på att ni vill ha den? Det är sju stycken som lämnat tillbaka den.

Lisa nickade och höll försiktigt i dockan och granskade den.

När Lisa sedan skulle sova lade hon dockan i en docksäng bredvid hennes egna säng.

Lisa vaknade på natten av att lådor i köket slogs upp och igen, det hördes även ljud får bestik lådan. Men hon antog att det var hennes föräldrar och somnade om.

Nästa morgon när hon vaknade kollade hon på dockan, den hade fräknar, det hade den väll inte haft innan? Men hon brydde sig inte och fortsatte leka med dockan hela dagen.

Nästa natt vaknade hon av samma ljud ifrån köket igen, samma sak nu trodde hon att det var mamma eller pappa och hon somnade om lika snabbt som hon -

vaknade.

Nästa morgon vaknade hon och kollade på dockan, den hade fått röda, stirriga ögon. Men hon brydde sig inte om det och fortsatte leka med dockan hela dagen.

Den trede natten vaknade hon av att hennes dörr smälldes upp och en liten mörk figur stod med en gaffel och en kniv i handen.

Nästa morgon var hennes föräldrar på väg till rummet för att väcka henne.
När dem kom in i rummet stelnade båda till och stirrade på henne. Hon var död, blodig och bredvid henne i sängen låg en kniv och en gaffel. Dockan låg fint i docksängen med sin ljus blåa och nu blodiga klänning. Föräldrarna kollade på dockan som nu höll upp åtta fingrar..

Likes

Comments