Allmänt, Livsstil

Någonting som jag har tänkt på sedan allra första gången som jag hörde nån annan med Dani M är hur mycket den stämmer in på mig och mitt liv och det är nästan hemskt att tänka på det sättet. Den passar speciellt in på mig och mitt liv när jag var yngre.

Speciellt börja på texten som lyder så här:

Jag var aldrig som dom andra

Jag var konstig, annorlunda

Missförstådd, felbehandlad

Det fick mig o börja undra

Är det mig det är fel på?!

Eller är jag för äkta för er?!

Jag kan berätta för er...

Har slutat helt att ens, försöka passa in

Passa in

Platsa in

Medan du gick i skolan

Då jag plasta in

Packa in

O ba' fuck allting

Ett barn aldrig behöva känna så här, ingen ska någonsin behöva känna så här men tyvärr så är det alldeles för många i dagens samhälle som gör det och det är en tyngd att veta att veta om det.

Jag har varit, och fortfarande är till viss del en av dem personerna som har känt eller känner så här. För mig var det som allra värst från det att jag var runt 7/8 år fram till att jag var runt 15/16 år, nu är det lite bättre men jag kan fortfarande känna av att jag känner så här ibland och det är en väldigt tung känsla att bära på.

Så, om någon av er där ute känner så här och även känner att låten samt texten passar in på er och ert liv snälla prata med någon. Det kan vara allt från en förälder, någon annan familjemedlem, en kompis, en kurator eller någon annan vuxen som du känner att du kan lita på och öppna upp dig för. Jag pratar med mig mamma och min allra bästa vän om det och det känns alltid så himla mycket bättre efteråt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments