Allmänt, Livsstil

Någonting som jag har tänkt på sedan allra första gången som jag hörde nån annan med Dani M är hur mycket den stämmer in på mig och mitt liv och det är nästan hemskt att tänka på det sättet. Den passar speciellt in på mig och mitt liv när jag var yngre.

Speciellt börja på texten som lyder så här:

Jag var aldrig som dom andra

Jag var konstig, annorlunda

Missförstådd, felbehandlad

Det fick mig o börja undra

Är det mig det är fel på?!

Eller är jag för äkta för er?!

Jag kan berätta för er...

Har slutat helt att ens, försöka passa in

Passa in

Platsa in

Medan du gick i skolan

Då jag plasta in

Packa in

O ba' fuck allting

Ett barn aldrig behöva känna så här, ingen ska någonsin behöva känna så här men tyvärr så är det alldeles för många i dagens samhälle som gör det och det är en tyngd att veta att veta om det.

Jag har varit, och fortfarande är till viss del en av dem personerna som har känt eller känner så här. För mig var det som allra värst från det att jag var runt 7/8 år fram till att jag var runt 15/16 år, nu är det lite bättre men jag kan fortfarande känna av att jag känner så här ibland och det är en väldigt tung känsla att bära på.

Så, om någon av er där ute känner så här och även känner att låten samt texten passar in på er och ert liv snälla prata med någon. Det kan vara allt från en förälder, någon annan familjemedlem, en kompis, en kurator eller någon annan vuxen som du känner att du kan lita på och öppna upp dig för. Jag pratar med mig mamma och min allra bästa vän om det och det känns alltid så himla mycket bättre efteråt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil

Jag hade tänkt dela med mig utav några av mina favorit quotes, eller citat som det heter på svenska. Jag har dock ingen förklaring till varför jag tycker om dem, jag har bara fallit för dem och alla behöver ibland bara lite motivation, inspiration och pepp i livet.


Likes

Comments

SKÖNHET/MODE

Jag tänkte bara kika in lite snabbt nu och visa min dagens outfit, jag tycker faktiskt att den blev jäkligt bra om jag får säga det själv.

Det som jag har på mig är ett par svarta midjehöga byxor från Gina Tricot i deras modell Molly, ett militärgrönt linne från H&M med en skjorta från Gina Tricot. Sen har jag även ett halsband från Ur och Penn samt ett armband från H&M.

Jag kommer självklart ha ytterkläder på mig också men dem hade jag inte på när jag tog bilden men jag kommer iallafall ha en grön bomberjacka och ett par svarta old school Vans på mig samt min gråa Vans ryggsäck.

Likes

Comments

Livsstil

Äntligen så är jag frisk, eller ja nästan frisk iallafall men nu är jag så himla less på att ligga hemma i sängen och ruttna bort och jag känner att jag faktiskt är så pass pigg att jag orkar ta mig till skolan så idag blir det bak till skolan igen. Det känns faktiskt skönt att gå till skolan igen för jag har haft sådan ångest över att jag har missat skolan och speciellt första riktiga skolveckan, det beror väl mycket på att jag har missat de första lektionerna som har varit medan jag har varit sjuk men förhoppningsvis så har jag inte missat allt för mycket och det värsta är väl att jag kommer behöva ta hem och jobba i kapp i sådana fall.

Men det var bara det jag tänkte uppdatera er om nu på morgonen, att jag äntligen är frisk och tillbaka på spåret igen!

Likes

Comments

Livsstil , SKÖNHET/MODE

Jag har ingen aning om det fortfarande är en grej att visa vad man har i sina väskor men jag tänkte att det kanske kan vara kul att visa vad jag har i min väska som jag har med mig till skolan.


Den väskan som jag alltid har med mig till skolan är min gråa ryggsäck som kommer ifrån Vans och Det som jag alltid har med mig i min ryggsäck är:

  • Självklart min skoldator, den får jag inte glömma hemma.
  • Min kalender från personligalmanacka.
  • Mina pennor som jag har till att fylla i min kalender med.
  • Min mobilladdare.
  • Min plånbok.
  • Min necessär som bland annat alltid innehåller en liten parfym, en deo, bindor/tamponger och huvudvärkstabletter.

Jag brukar även alltid försöka att ha med mig en vattenflaska för att jag är jättedålig på att dricka vatten så det är ofta jag kommer hem från skolan med världens huvudvärk.

Jag brukar självklart även ha med mig mina hemnycklar och ett par hörlurar men dem brukar jag oftast ha liggandes i min jackficka där dem är lättåtkomliga. 

Likes

Comments

SKÖNHET/MODE

Hur underbar mamma har jag inte som kommer in i rummet och frågar om jag vill ha en tidig födelsedagspresent som en liten uppmuntring för att jag är jätte förkyld, och ja! Jag vet att jag skrev i inlägget i morse att jag skulle till skolan men efter att jag hade packat väskan så kände jag att jag inte alls orkade åka till skolan idag men jaja, tillbaka till själva inlägget nu.

Mamma har köpt Kat Von D Everlasting liqud lipstick till mig och jag kan inte förklara hur tacksam jag över att hon gjorde det och jag är sååå himla exalterad på att prova dem.

Från vänster till höger så har vi färgerna: Exorcism, Vampipa, Santa Sangre, Double Dare, Lovesick och Lolita

Likes

Comments

Livsstil

Godmorgon på er, nu är det måndag återigen och jag hoppas att ni har haft en underbar helg. Det har inte jag haft iallafall, utan jag har legat dunder förkyld i helgen och är fortfarande sjuk så jag borde kanske stanna hemma från skolan idag egentligen men det känns inte bra att missa min riktiga skoldag med lektioner efter sommarlovet så jag får väl bara kämpa mig igenom den här dagen helt enkelt.

Jag hoppas att ni kommer få en toppen måndag!


Likes

Comments

Livsstil

Jag vill verkligen inte vara kvar här i Sverige just nu, speciellt inte nu när sommaren är över och skolan har börjat vilket innebär att hösten nu är på väg. Men eftersom att det är svår att kunna ta sig utomlands när skolan är igång igen hade jag tänkt dela med mig av mina två drömresor och drömma mig bort dit istället. För vem skulle inte vilja ligga på en strand i något varmt land istället för att vara hemma i kalla och regniga Sverige?

Min första drömresa som jag hade tänkt dela med mig av är Bali, jag vill verkligen åka till Bali och det har jag velat göra hur länge som helst! Det verkar vara sååå himla fint där av bilder som jag har sett, allt med Bali verkar bara vara underbart.


Och något som kanske kan vara bra att nämna är att Bali är en ö som ligger i Indonesien.

Dessutom så har Bali så himla fina stränder, utsikt, natur och allt där som finns där i mellan iallafall av det som jag har sett på bilder som har kommit upp när jag har googlat på Bali.


Jag menar, hur underbart ser det inte ut att vara på Bali? Jag kollar bara på bilderna och drömmer mig bort medan det regnar utanför fönstret här hemma i Sverige.

Min andra drömresa är Bora Bora som också är en ö. Bora Bora är då en ö som jag precis nämnde som ligger i Franska Polynesien i Stilla havet och det är samma med Bora Bora som det är med Bali, jag vill åka dit så himla mycket och har velat göra det i flera år.

Den ön verkar ju vara helt magisk och hur underbar som helst.

Kolla bara på det här! Jag skulle inte ha klagat över att behöva sitta på en strand i Bora Bora (eller Bali) istället för inomhus här i Sverige.. men men, det är bara att fortsätta kolla på bilder och drömma sig bort till varmare klimat mycket mer än så kan jag tyvärr inte göra.

Nu har jag delat med mig om mina två drömresor som jag verkligen hoppas kunna få uppleva innan jag dör och jag kommer förmodligen hinna få fler drömresor innan 2017 är slut!

(OBS, kanske kan vara bra att säga att alla bilder har jag tagit från Google!)

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil

Hej!

Jag är en tjej på 16 nästan 17 år och mitt namn är Louise, jag är född och uppvuxen uppe i Norrland och det är nästan så att jag skulle kunna säga att jag är född och uppvuxen i skogen men bara nästan. För jag bor inte i någon by men jag skulle faktiskt inte heller vilja säga att jag bor i någon stad, det känns mer som att jag bor någonstans mitt i mellan för där jag bor är inte lika litet som en by men inte lika stor som en stad. Det finns inte heller så mycket att göra här, det finns ett par klädaffärer och typ 100 caféer, restauranger och frisörsalonger. Jag brukar undra hur alla caféer, restauranger och frisörsalonger går runt när det finns så pass många som det gör men det får nog åter bli ett mysterium.

Nu har ni fått veta det viktigaste om mig så jag tycker nu tycker jag faktiskt att går vidare till vem jag faktiskt är. Jag skulle väll vilja beskriva mig själv som en snäll men väldigt blyg och tillbaka dragen person, vilket har sina skäl till varför. Jag vilja börja med att berätta att jag har problem med min tillit till personer i min omgivning som jag inte känner för att jag är rädd över att jag ska bli lämnad eller sårad om jag släpper in någon som jag inte känner i mitt liv. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte direkt vart det kommer ifrån, det är någon som har växt fram genom åren men att jag blev mobbad i skolan när jag var mindre har nog en stor faktor över det hela. Jag tror även att min ADHD diagnos också är en stor faktor till att jag har problem men min tillit till människor jag inte känner, men det är något som jag ständigt jobbar på så att det ska bli bättre och så mycket mer om mina tillits problem finns det inte att ta upp.

Jag kan berätta lite om min ADHD diagnos också, när jag var ungefär 13 år så fick jag min diagnos efter att ha haft väldigt mycket problem genom hela min skolgång fram till den här perioden då jag fick min diagnos. Jag fick verkligen kämpa mig igenom skolan när jag var yngre för att det var ingen som ville hjälpa mig och det var ingen som tog mina föräldrar på allvar för att lärare och rektorer påstod att dem var för unga för att veta det. Men när jag började i sjuan så fick jag äntligen hjälp när jag äntligen fick en rektor som tog mina föräldrar på allvar och det dröjde inte längre förens en utredning var igång och det dröjde inte heller länge tills jag fick min diagnos samt fick börja med medicin. Tyvärr så slutade inte eländet där, utan min medicin som jag åt då var hemsk och gjorde inte saker bättre utan det kändes som att allt bara blev sämre av att ta den medicinen. I början hade jag ingen aptit alls, sen när min kropp hade blivit van med att jag åt den medicinen så kändes det istället som att jag åt ångest på burk. Jag mådde så psykiskt dåligt av den medicinen, jag blev jätte osocial, jag var arg och på dåligt humör konstant och det gick nästan så långt att jag höll på att gå in i en desperation på grund av medicinen.

Efter ungefär två år om inte lite mer så fick jag äntligen byta medicin och det var det bästa som någonsin har hänt mig, jag har aldrig mått så pass bra som jag har gjort efter att jag bytte medicinen. Idag mår jag betydligt mycket bättre och det går betydligt mycket bättre i skolan men ångesten finns fortfarande där och det finns fortfarande kvällar där jag gråter mig själv till sömns och det finns fortfarande mornar där jag vaknar med så mycket ångest att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det jobbiga är att nästan allt triggar igång min ångest och ibland känner jag mig väldigt ensam på grund av det, dock är det här något som jag ständigt jobbar med för att bli av med och det går sakta men säkert framåt.

Det här var en liten presentation om mig och vem jag är.

Likes

Comments

Allmänt

Hej igen... Det är bara så här lite mer än 1 år sedan som jag bloggade sist och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt ingen som helst ursäkt till det heller mer än att jag helt enkelt glömde bort att blogga. Men nu ska jag försöka mig på bloggandet en gång till och hoppas på att det inte blir som sist. Det har i alla fall hunnit hända mycket sen jag la upp det sista blogginlägget från förra sommaren och det är bland annat att jag har börjat på gymnasiet nu och är dessutom inne på mitt andra år. Men jag hade inte tänkt ta upp så mycket om det just nu för jag hade tänkt göra ett separat inlägg om det lite längre fram nu hade jag bara tänkt säga att jag är tillbaka igen och ska verkligen försöka att uppdatera så mycket och bra som möjligt.


Likes

Comments