pratde med en härom dagen om att jag ska åka till Australien.. får som svar: Lyllos dig!

att åka iväg sådär är helt underbart men allt annat än slappt! det är inte en semester där man ligger på en solstol och allt bara är strålande hela tiden. det är ups n downs. och även fast allt kanske ser väldigt fint ut på bilderna man läger upp så är det så otroligt mycket bakom det. man åker nånstans till ett ställe där man inte känner någon. man bor i en väska som man släpar runt och har kanske 4 olika plagg att välja mellan. man bor i hostels där man delar rum med folk som har andra rutiner än en själv. det är stunder man känner sig völdigt ensam. Kan hända att man får ta ett slitjobb för att kunna tjäna ihop pengar. And sometimes u end up with shitty bosses.

MEN. även om det är det mindre kuliga så överväger LÄTT dom bra sakerna som gör allt så värt det. Man träffar sjukt mycket spännande människor som man på något vis känner sig som hemma med på kort tid fast man inte känt dom länge (dom har någonstans också lämnat tryggheten hemma för något annat) , upplevelserna är något ut över det vanliga. man känner sig så sjukt fri att man lixom glömmer bort hur livet var i Sverige! det är något som inte kan beskrivas.. Det är ett äventyr utan dess like.. och som en sa: I would do it all over again!

lite tankar en Söndag,


//LouiseDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har nog aldrig längtat efter något så mycket som jag gör i skrivande stund. i December åker jag till Australien! Jag vill bara spola fram tiden!! 7 månader i Sverige börjar kännas på tok för länge. Swedenland i all ära. Men att komma till nya ställen är det Bästa! man vet lixom inte vad som kommer att hända riktigt.

Typ som när man åkte till Nya Zeeland. planen var att hitta ett jobb och boende i huvudstaden och stanna där 6mån, typ restaurang jobb eller något.. (utan resultat och undran vad fan jag gett mig in på) slutade med att jag tog flyget till Södra Ön blev upphämtad av en farmer och spenderade 4 veckor med att mjölka kor 7 dagar i veckan tillsammans med två andra backpackers. Livets kontraster. Och där började resan.. Så mycket minnen! Det bästa beslutet jag tagit i mitt liv var att lämna tryggheten hemma och göra något helt annat. Så mycket man lärt sig om sig själv och det blir aldrig riktigt som man tänkt sig!


// LouiseLikes

Comments