- VECKANS LISTA

VECKANS MYSIGA: Grillkväll med några vänner i fredags, det var årets första grill för mig. Det paret vi va hos hade ordnat så mysigt med flera olika alternativ på grillat, potatisgratäng, sallad och jordgubbar. Vi satt ute i den sista solen som var men sen blev det kallt och vi gick in men det var så mysigt.

VECKANS FIX: Det har inte riktigt funnits tid eller ork för för fix i veckan men igår tog jag tag i att rensa massa papper i min ''viktiga papper/faktura''-pärm och idag ska jag ta tag i garderoben. För några veckor sedan så rensade jag i lådor och häng men nu ska jag ta ner lite sommarkläder från en låda och lägga undan vinterkläder. Jag ska även se om det finns kläder att skänka bort. Imorgon har jag tvättid och allt behöver tvättas först.

VECKANS TRÅKIGA: Vädret, det har varit så tråkigt väder senaste. Trots solen så är det kallt och blåser vilket gör att man inte riktigt kan sitta ute och försöka få lite färg. Såg en bild på mig för ett år sen, jag var så brun vid den här tiden på året.

VECKANS SÄMSTA: I torsdags skulle jag få svar på förra tentan, gick runt på jobbet sjukt stressad och när klockan vad 16.00 fick vi ett meddelande att det blir uppskjutet för att en av lärarna varit sjuk och inte hunnit med. Så irriterande när man redan är stressad över det men det är ju inte så mycket att göra, jag får svar nu i början av veckan och hoppas det går vägen.

VECKANS BÄSTA: Mina kollegor, jag trivs verkligen så bra på jobbet och tror att sommaren kommer bli jättekul.

  • LISTOR

Gillar

Kommentarer