- VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA
Min måndag var verkligen helt fantastisk, jag har skrivit ett tidigare inlägg om det. Det var varmt vårväder ute, jag shoppade och köpte min favoritsallad till lunch. Jag var helt euforisk av att vi lämnar mörkret och kylan bakom oss och att man kan börja njuta av att vara ute mer.

VECKANS SÄMSTA
Min sömn har inte varit på topp, jag har vaknat mitt i nätterna och inte kunnat somna om vilket lett till att jag vart så trött på dagarna.

VECKANS SHOPPING
Jag köpte en väst på H&M, jag har aldrig gillat västar men även jag föll för trenden.

VECKANS GODASTE

Jag äter ju ganska nyttigt för tillfället, har gjort det sen nyår, men jag har haft ett sånt godissug senaste två veckorna som varit på en helt annan nivå. Jag har även varit så sugen på glass så jag köpte en Ben&Jerry. Hade ångest först men nu ångrar jag det inte en sekund, det var verkligen så gott.

VECKANS MÅSTE
Jag har alltid en Att göra-lista som bara fylls på men senaste tiden har jag inte riktigt haft ork att göra något på den. Men i fredags hade jag en kort skoldag och sen la jag två timmar på att tokstäda lägenheten. Jag kunde stryka två punkter på listan som var att städa köksfläkten och överskåpet, det blir väldigt lätt flottigt där eftersom jag har en kolfilterfläkt som knappt gör någonting. Väldigt ofräscht men nu tog jag tag att skrubba så det blir rent och fint. Så gött när man får det gjort.

VECKANS ROLIGA
Lördagens jobbpass. Jag hade ett så bra pass på jobbet, det gick bra och jag känner verkligen att jag börjat komma in i det och att jag börjar bli snabbare på mina rundor. Sen är det ett så stort plus att jag kommer så bra överens med mina kollegor, dom är snälla och vi har så kul ihop. Det är roligt att komma till ett nytt jobb där kollegorna lägger tid på att lära upp mig och dom är väldigt bra att uppmuntra mig så att jag verkligen känner att jag gör rätt och är en i gånget.

Hur mycket älskar man inte ett nystädat kök?

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,

Såklart man ska äta glass ibland <3 njut! Och W-O-W vilket fint kök!!

nouw.com/corneliaeri
louisekihlgren
louisekihlgren,
Tack snälla ❣️
nouw.com/louisekihlgren