- VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA
Bästismyset jag hade med min Challis i fredag, vi köpte vår favoritlunch och jag fick äntligen se deras nya hus. Det bästa med min och Challis relation är att vi kan prata om allt och skrattar mycket tillsammans, det är så avslappnat men jag känner mig alltid så glad efter att ha träffat henne. Sen har ju hon haft en bebis senaste året så vi leker ju mycket med hennes gullis, jag var helt slut när jag kom hem. Haha.

VECKANS SÄMSTA
Jag har varit väldigt trött, tror jag legat back i sömn efter förra veckans tentaångest och detta är även anledningen till att jag inte riktigt hunnit med så mycket roliga inlägg.

VECKANS SHOPPING
Jag köpte en så himla söt leksak i ettårs present till Charlottes son, den var ärligt så fin att jag skulle vilja köpa en till mig själv och ha som prydnad. Ett tåg i trä med djur som åker med, alltså kolla bilderna, den uppskattades och William utbrast ''BRUM BRUM'' när han körde med den!! Jag köpte tåget på Åhlens.

VECKANS GODASTE
Bacon-feta salladen från Oliven som jag och Charlotte köpte

VECKANS ATT GÖRA-LISTA
Jag har haft städning som måste hela veckan men det är även det som jag skjutit upp hela veckan, men under söndagen tog jag efter mycket om och men tag i det och fick det äntligen gjort. Det är ju så tråkigt men det är ju så underbart när det väl är klart.

VECKANS HAR LÄRT MIG
Det finns arbetsplatser där folk faktiskt trivs och tycker om varandra. Jag slås fortfarande av att mina nya kollegor är så snälla och gör arbetspassen så bra. Jag kommer från en tidigare arbetsplats där alla ville därifrån och snackade skit om varandra men nu har jag verkligen hamnat rätt.

Jag och min pälskling har myst och firat hur bra senaste lägenhetsfixet blev.

Gillar

Kommentarer