- SENASTE VECKAN I BILDER

Jag började veckan med lite träning innan jag och gruppen skulle förbereda inför terminens sista seminarie, det är så sjukt att jag om bara några dagar är klar med första året på universitetet. Det blev ett hårt ben och rumpa-pass vilket gav träningsvärk i flera dagar efter. På eftermiddagen vad jag och min bebis trötta så vi tog en vilostund innan jag skulle på dagens andra träningspass som var yoga.

Förutom träning och seminarie, som förövrigt gick superbra som vanligt, så har jag jobbat två pass. I fredags jobbade jag 11-17 och när jag var klar gick jag och köpte lite gott till middag innan jag låg resten av kvällen i soffan med huvudvärk.

Lördagen bestod av en dag med massa ärenden, jag började med att åka på två secondhand butiker men det blev inga fynd. Sen gick jag till stan för att leta bikini men det gick ju inte så bra, jag kom hem med en klänning istället.

Under söndagen så gick jag ut tidigt och satte mig i solen, det var verkligen så skönt men sen när jag kom in var jag självklart knallröd på hela framsidan förutom i ansiktet för där hade jag varit noga med solkrämen. Vid 17 åkte jag hem till mamma eftersom det var morsdag och vi fick så god grillad mat och det vara så varmt att vi satt ute till 22 när jag åkte hem igen. Den här veckan blir det tentaplugg för att göra sista tentan på torsdag, känns inte skitbra faktiskt.

Gillar

Kommentarer