- Senaste tidens loppfynd

De senaste två månaderna har varit riktigt bra loppismånader, jag har fyndat som aldrig förr och jag har äntligen blivit en samlare av Fasan-porslin. Jag har länge velat ha ett fint, gammalt porslin och har varit inne på Grön Anna eller blå Fasan men nu har det bruna blivit min nya kärlek.
Min favoritloppis här i Värmland är Fyndboa i Kristinehamn så när de la ut på instagram att de hade fått in en stor mängd bruna Fasan i väldigt fint skick så var jag tvungen att åka dit. Inte bara en utan till och med två gånger. Nu har jag två storlekar på vanliga tallrikar, assietter och djupa tallrikar. Jag är verkligen så nöjd och det är mycket roligare att äta middag nu när jag har så fint porslin. De kommer användas mycket under middagarna i sommar.

Jag har även fyndat lite små saker som krukor, vaser, ljusstakar och uppläggningsfat. Det är så kul att man kan hitta saker som ser helt oanvända ut, jag tycker verkligen fler borde shoppa second hand, man kan verkligen hitta så mycket fint.
Jag har även hittat två av mina favoritgalgar, mitt nästa projekt i lägenheten är att byta ut hatthyllan och då kunna ha dem i hallen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229