- PLUGG, FÖDELSEDAG OCH KATTMYS

Min födelsedag i söndags var supermysig, familjen var här i fyra timmar och vi fikade och hade trevligt. Jag har tidigare haft ett stort bord i köket där man får in mycket folk men eftersom jag, sen ett år tillbaka, har ett gammalt mindre runt slagbord nu så fick vi flytta in i vardagsrummet. Det är fördelen med att bo i en stor etta, har aldrig känt att jag bott för litet. Ibland önskar jag att jag kunde ha en sovrum men jag älskar min lägenhet så det är ingen stress.
På födelsedagen klädde jag mig självklart i min favoritfärg - svart! I min garderob finns det inte mycket annat.

Den här veckan har bestått av plugg i vanlig ordning, i torsdags fick vi vår första hemtenta som ska in 2/10. Vi har även ett grupparbete som ska in den dagen så igår träffade jag klasskompisar för att gemensamt titta på föreläsningen och försöka bli klar med uppgiften. Vi var inte klara förrän 20.30 på kvällen och då hade vi tagit två öl för att försöka bli mer flummiga. Tyvärr är det en sak som fungerar haha.
Idag hade jag ställd klockan på 05.45 för att gå på yoga en timme senare. Det var så skönt att köra 45 pulshöjande yoga så när jag kom hem satte jag mig direkt med tentan. Jag har verkligen varit produktiv idag, har fått några panikattacker och tagit en lite powernap men jag är snart halvvägs.
Imorgon blir det en ledig dag från plugget då jag ska göra lite ärenden med bästis. En av de bästa sakerna med att ha börjat plugga eller i alla fall slutat jobba natt är att vi kan umgås mer nu när hon ändå är mammaledig.
Nu ska jag göra en sallad och faktiskt ta ett glas vin för att fira framstegen i plugget. Myskläderna har varit på hela dagen, sminket ska tvättas av och sen ska jag kolla på Alla mot alla. Mitt favoritprogram och eftersom jag gick och la mig direkt igår har jag inte sett det avsnittet så det blir dubbelt idag. Så mys!

  • LOUISE

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
louisekihlgren
louisekihlgren,
happyM
happyM,

Åh grattis i efterskott ❤️

nouw.com/happym
louisekihlgren
louisekihlgren,

Tack så mycket ☺️

nouw.com/louisekihlgren