- nya inredningsprojekt

dags för växterna att få en dusch idag.

Solen skiner äntligen i Karlstad igen trots att det är svinkallt. -5 grader har det varit hela veckan men man kan ändå inte hålla sig från att gå ut i solen.

Solsken får mig alltid att vilja fota igen och jag får så mycket inredningsidéer när hela lägenheten lyser upp av ljuset. Jag har precis avslutat ett projekt, nämligen ett vitrinskåp. Jag har letat på alla hemsidor och på loppis efter ett svart vitrinskåp men det kändes som en omöjlighet men här står jag nu och gissa vart jag hittade ett? IKEA! Lite otippat eftersom jag inte brukar handla möbler där men eftersom jag hade en begränsning på måtten så var det väldigt svårt. Jag hittade ett jättefint på Jotex som jag verkligen ville ha men den var väldigt dyr och var på gränsen att få plats. Men jag är jättenöjd med den här, den heter Havsta och det står att färgen är mörkbrun men den är svart.

Listan på nästa projekt är:
1. Måla panelen i köket vilket jag har tänkt att göra nästa månad.
2. Ny vardagsrumsmatta och eventuellt en matta att ha under sängen
3. Sätta upp en hylla på väggen i badrummet så jag får bort den hyllan som står på golvet. Jag har så litet badrum så det skulle kännas bättre att få upp allt på väggen istället.

Gillar

Kommentarer