- MIN HELG I BILDER

Som jag skrev i förra inlägget så åkte jag och min bästis till Kristinehamn för att kolla in vår favoritloppis som hade utökat butiken, vi blev lite besvikna men Challis fyndade massor medan jag inte hittade något som jag kände att jag ville ha. Även om det inte var någon lyckad loppisrunda så var det mysigt att få träffa bästis lite, det är ju lite svårt att ses när hon jobbar massor och jag haft både jobb och skola.

Lördagen började jag med att ha tvättstuga, brukar aldrig ha det på helger men eftersom jag vill vara tillgänglig att kunna jobba om det behövs så passade jag på. Jag städade även i lägenheten och tog det rätt lugnt innan jag mötte upp två tjejkompisar för en middag i inre hamn. Vi åt på Blackstone och själva konceptet var väl inte för oss att man ska steka sitt eget kött eftersom det rök konstant plus att dom hade livemusik som var jättedålig så dit går vi inte igen men sällskapet gjorde ju allt.

Jag var så trött under söndagen och spenderade dagen mest i soffan, hade velat gå ut i solen men min uteplats var upptagen av grannar och jag orkade inte gå till parken eller vattnet så när jag gjorde middag så tog jag min mat och gick ut i kvällssolen vilket var så mysigt.

Idag hade jag velat pressa i solen men det är ju självklart molnigt, jag har varit ute en sväng med gick in igen för nu är det vitt på himlen. Jag funderar på att gå ner på stan för jag köpte två örngott i fel storlek så jag skulle behöva byta dom och även försöka hitta en bikiniöverdel som passar.

  • LOUISE

Gillar

Kommentarer